To je to što me zanima!

Poduzetnici: HDZ na kukavički način odgodio glasanje o HGK

Naša borba protiv diskriminatorne, nekompetentne i korumpirane Hrvatske tek počinje. Oporbene stranke su ujedinjene, poručili su iz Udruge glas poduzetnika
Vidi originalni članak

Udruga Glas poduzetnika očekivala je da će danas Hrvatski Sabor konačno dobiti priliku za glasanje o ukidanju plaćanja obvezne članarine Hrvatskoj gospodarskoj komori koji je inicirao zastupnik Mosta Zvonimir Troskot. Sve je počelo od naše inicijative i peticije koja je prikupila 20.000 potpisa, a došlo je do toga da vladajuća stranka miče glasanje s dnevnog reda jer nema većinu. Ističemo da je upravo UGP-ova incijativa ujedinila dovoljan broj zastupnika za većinu glasova, poručili su iz Udruge Glas poduzetnika. Pitaju se čega se HDZ toliko boji da su morali "maknuti glasanje o ukidanju nameta za poduzetnike danas"? 

- Kao što smo već istaknuli, HGK je simbol korupcije, netransparentnosti, nekonkurentnosti, neodgovornog odnosa prema novcu poduzetnika i poreznih obveznika i svega onoga što nije dobro u Hrvatskoj. Većina saborskih klubova bila je spremna na promjenu, dok je HDZ odlučio opstruirati želju poduzetnika, građana i zastupnika - kažu iz Glasa poduzetnika.

Dodaju da ovo ne vide kao poraz.

- Naša borba protiv diskriminatorne, nekompetentne i korumpirane Hrvatske tek počinje. Oporbene stranke su ujedinjene, a ovim pitanjem uspjeli smo podijeliti i vladajuću većinu - navode iz udruge.

- Napravili smo velik korak, hvala svim zastupnicima Hrvatskog sabora koji su bili spremni glasati za. Ovaj rat je tek počeo, ali prva bitka je dobivena - stranka na vlasti je pokazala sav svoj kukavičluk i što im je zaista cilj, a to sigurno nije dobrobit građana ove države.” - rekao je Dražen Oreščanin, izvršni direktor udruge Glas poduzetnika.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ursuss 01.02.2021.

    svaka podrška poduzetnicima... stiže vrijueme kada će adezenjarama biti mala Hrvatska...

  • 29.01.2021.

    Kaže Jandro da je to bio kukavički odmak oporbe od igrokaza kojim se treba izraditi poslodavce, još uvrijeđeni pametnjaković traži uspriku!

  • lavljesrce 29.01.2021.

    o čem vi pričate u međimurju nema ni jednog hdz -člana ugosp. komori kao i u obrtničkoj komori

Komentiraj...
Vidi sve komentare