Obavijesti

News

Komentari 23

Poduzetnici: HDZ na kukavički način odgodio glasanje o HGK

Poduzetnici: HDZ na kukavički način odgodio glasanje o HGK

Naša borba protiv diskriminatorne, nekompetentne i korumpirane Hrvatske tek počinje. Oporbene stranke su ujedinjene, poručili su iz Udruge glas poduzetnika

VIDEO

Udruga Glas poduzetnika očekivala je da će danas Hrvatski Sabor konačno dobiti priliku za glasanje o ukidanju plaćanja obvezne članarine Hrvatskoj gospodarskoj komori koji je inicirao zastupnik Mosta Zvonimir Troskot. Sve je počelo od naše inicijative i peticije koja je prikupila 20.000 potpisa, a došlo je do toga da vladajuća stranka miče glasanje s dnevnog reda jer nema većinu. Ističemo da je upravo UGP-ova incijativa ujedinila dovoljan broj zastupnika za većinu glasova, poručili su iz Udruge Glas poduzetnika. Pitaju se čega se HDZ toliko boji da su morali "maknuti glasanje o ukidanju nameta za poduzetnike danas"? 

- Kao što smo već istaknuli, HGK je simbol korupcije, netransparentnosti, nekonkurentnosti, neodgovornog odnosa prema novcu poduzetnika i poreznih obveznika i svega onoga što nije dobro u Hrvatskoj. Većina saborskih klubova bila je spremna na promjenu, dok je HDZ odlučio opstruirati želju poduzetnika, građana i zastupnika - kažu iz Glasa poduzetnika.

Dodaju da ovo ne vide kao poraz.

- Naša borba protiv diskriminatorne, nekompetentne i korumpirane Hrvatske tek počinje. Oporbene stranke su ujedinjene, a ovim pitanjem uspjeli smo podijeliti i vladajuću većinu - navode iz udruge.

- Napravili smo velik korak, hvala svim zastupnicima Hrvatskog sabora koji su bili spremni glasati za. Ovaj rat je tek počeo, ali prva bitka je dobivena - stranka na vlasti je pokazala sav svoj kukavičluk i što im je zaista cilj, a to sigurno nije dobrobit građana ove države.” - rekao je Dražen Oreščanin, izvršni direktor udruge Glas poduzetnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.