To je to što me zanima!

Poginula dok je pozirala za selfie, pala s litice u provaliju

Putovali su sa svoja dva psa, a u jednom trenutku zamolila je supruga da ih pripazi dok ona fotografira s litice. Taj dan su planirali i povratak kući
Vidi originalni članak

Zoe Snoeks (33) iz Belgije selfie je odveo u smrt, a sve zbog dobrog kadra. Naime, sa suprugom je bila na putovanja u blizini Luksemburga te su odlučili neko vrijeme provesti u prirodi.

Dok je pokušavala napraviti odličan selfie, skliznula je s ruba litice te pala u provaliju. Tijelo iz duboke provalije izvukao je tim spasioca.

Njezin suprug Joeri Janssen kazao je kako su se uputili na neko lijepo mjesto u svom kamperu. Uživali su u voziti se u svakom kamperu po Europi te snimati prekrasne fotografije, rekao je.

Putovali su sa svoja dva psa, a na dan tragedije planirali su povratak kući.

- Ustali smo se vrlo rano kako bi slikali Heroua - kazao je njezin suprug za Newsflash. Planirali su fotografirati stijenu koja je okomito poviše rijeke Ourthe.

-Tamo je gotovo uvijek magla i super je za fotografiranje - rekao je.

Čuvao pse dok je ona fotografirala

Supruga mu je rekla da pripazi pse dok ona snimi fotografiju s ruba litice. 

- Pripazio sam pse, a kada sam se vratio, Zoe više nije bilo. Nestala je, to se dogodilo u roku pet sekundi - govori Janssen.

- Nisam ništa vidio, ni čuo. Bez šuštanja, vriske ili vikanja. Pogledao sam gore i vidio samo prašinu- rekao je. Dodaje kako je provalija bila duboka nekoliko desetaka metara.

Zvao je hitnu pomoć, ali osim lošeg signala, nisu ga ni razumjeli jer loše govori francuski jezik. Pomoć je potražio u obližnjem hotelu.

Spasilački tim nije odmah pronašao Zoe, ali su nakon nekog vremena otkrili da je mrtva. 

- Fotografiranje je njezina strast. Otključao sam njezin mobitel i vidio da je snimala fotografiju s ruba litice. To je njezin posljednji selfie - rekao je ožalošćeni muž.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Palmanova 06.11.2021.

    stomme trut

  • NE MOLAT!! 05.11.2021.

    hahah ipak je selfi važniji od života,takve ni ne žalim.

  • Dalibor0704 05.11.2021.

    Koreanka stradala tako na Plitvicama, još par njih po Velebitu, Biokovu i slično. Uključiš selfie gangliju, isključiš ostatak mozga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare