To je to što me zanima!

Poginuo kod tunela sv. Marko: Nesreću skrivio vozač kamiona

Vozač kamiona nije držao odgovarajući razmak između vozila i udario je u automobil ispred sebe koji je nakon udara sletio van kolnika i prevrnuo se na bok. Poginuo je 41-godišnjak
Vidi originalni članak

Tešku prometnu nesreću, sudar kamiona i auta u četvrtak oko 16.50 sati na A1 prije tunela Sv. Marko u smjeru Karlovca, u kojoj je smrtno stradao vozač (41) i po život opasno ozlijeđen suvozač (65) automobila zagrebačkih registracijskih oznaka skrivio je vozač kamiona (38) pulskih oznaka, utvrđeno je očevidom. 

Vozač kamiona nije držao potrebit razmak između vozila i udario je u automobil ispred sebe koji je nakon udara sletio van kolnika i prevrnuo se na bok. Na mjestu događaja očevidom je rukovodila županijska državna odvjetnica, a protiv vozača teretnog automobila nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava, priopćila je PU karlovačka.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • UNPROFOR 08.04.2017.

    Za ovu nesreću si je sam kriv ! Kako može kamion da udari od pozadi os. auto , kad je ogranićenje auta 130 a kamionima mislim da 100 il 90 km/h . Da se šofer auta ne preziva slućajno Puž ? Moj savet vozaćima auta je , da ne kreću na AC ako nisu u psihofizičkom stanju voziti 140km/h ili jim auto ne ide više radi razmoraznih falinga na njemu te brzine !

  • espero 07.04.2017.

    Mobitel, 100%...

  • malibandic 07.04.2017.

    tamo ima stalno poginulih ali tunel prolazi doslovno ispod groblja e sad ima li veze neznam

Komentiraj...
Vidi sve komentare