To je to što me zanima!

U sudaru s autom u Tušiloviću poginuo vozač (53) motocikla

Vozač automobila je na izlasku iz lijevog zavoja prešao u suprotnu koničku traku i udario u motocikl. Nakon silovotog udarca sletio je van kolnika na livadu. Motociklist je na mjestu ostao mrtav
Vidi originalni članak

Vozač (53) motocikla poginuo je u teškoj nesreći u četvrtak poslijepodne u Tušiloviću. On se oko 16.55 sati sudario s automobilom na državnoj cesti D1, potvrdili su u policiji. 

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila i motocikl. Vozač motocikla zagrebačkih registracija kretao se u smjeru Zagreba, a automobil riječkih registracija kretao se u smjeru Splita. Vozač automobila je na izlasku iz lijevog zavoja prešao u suprotnu koničku traku i udario u motocikl. Nakon silovotog udarca sletio je van kolnika na livadu. Od zadobivenih ozljeda motociklist je smrtno stradao na mjestu događaja, a koliko je udarac bio snažan vidljivo je po oštećenjima koja su nastala na automobilu.

Promet se odvija naizmjenično uz regulaciju službenika policije. U tijeku je policijski očevid kojim rukovodi zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu, utvrđuju se sve okolnosto prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare