To je to što me zanima!

Poginuo je vozač četverocikla: Sletio u provaliju od 10 metara

U teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak poslijepodne dogodila u Gorancu kod Klenovnika poginuo je J.P., 36-ogodišnjak iz tog kraja. Upao je u provaliju...
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak poslijepodne dogodila u Gorancu kod Klenovnika poginuo je J.P., 36-ogodišnjak iz tog kraja.

Prema informacijama s mjesta nesreće, koje donosi Regionalni.com, quad motociklom se vozio po nepristupačnom terenu, po kojem teško mogu proći automobili.

Četverocikl nije bio registriran, a nesretnik nije imao položeni vozački ispit. Nije imao ni kacigu.  Muškarac je s lokalne ceste četverociklom sletio u deset metara duboku provaliju.

Nesreća se navodno dogodila oko 15 sati, ali kako je riječ o nepristupačnom terenu, motociklista su pronašli sat i pol vremena kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • tutek 10.12.2016.

    Motočetverocikl... pokušavam iskoristiti ovu novinarsku izvedenicu: četverocikl... pa tko se samo sjeti takvih riječi...

  • svejedobro 09.12.2016.

    Četverocikl me totalno zbunio....

  • alcapone123 09.12.2016.

    Četverocikla???? hahahahah ovo prvi put čujem,hahaah da četverocikla,auto nije više auto ni vozilo nego je četverokotač jeli tako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare