To je to što me zanima!

Pogledajte kako izgleda novi terminal zračne luke u Zagrebu

Ceremonija svečanog otvorenja novog putničkog terminala održati će se 21. ožujka. Terminal će prve putnike dočekati 28. ožujka, kada će i službeno biti otvoren za promet
Vidi originalni članak

Novi terminal Zračne luke “Franjo Tuđman” otvara se u utorak, 28. ožujka, jutarnjim polijetanjem aviona iz Zagreba za Dubrovnik.

- Tri godine je kratak rok za takav projekt. Na početku je bilo mnogo problema, no sad je sve riješeno, rekao je David Gabelica, član uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

POGLEDAJTE VIDEO:

U posljednje tri godine MZLZ uspio je privući niz novih aviokompanija, a jedna od njih je Emirates, sa svakodnevnom linijom Dubai - Zagreb.

>>> Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda novi terminal na Plesu

U novom duty free shopu putnici će moći naći mnoge hrvatske gastronomske specijalitete kao i mnoge modne dodatke domaćih dizajnera. Nova zgrada će u prvoj fazi moći primiti pet milijuna putnika godišnje, a poslije i osam.     

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Seila 16.03.2017.

    Stani padni! Od sivila.

  • Kis00 16.03.2017.

    Putujem podosta cesto avionom te mi stoga i drago za otvaranje nove zracne luke. Postavlja se jedino pitanje zar nije 2 500 000 putnika premalo za takvu zracnu luku i opcenito za Hr. Kao turisticka zemlja trebalo je poduzeti neke mjere i kroz godinama podignuti barem na 7 milijuna

  • nikluk20 16.03.2017.

    Franjo Tuđman!!! :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare