To je to što me zanima!

Strava u Starom Čiču: Clio se zabio u traktor, vozač 'odletio'

Vozač traktora oprezno je izašao na glavnu cestu i htio produžiti ravno u dvorište. U tom trenutku velikom brzinom naišao je vozač Renault Clija i doslovno ga odnio. Sve je snimila kamera videonadzora
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozač (59) traktora završio je u KBC Zagreb s teškim ozljedama nakon što je u ponedjeljak oko 17.30 sati stradao u teškoj prometnoj nesreći u Starom Čiču. Na snimci videonadzora koju nam je poslao čitatelj vidi se kako 59-godišnjak vozi neregistrirani traktor IMT 533 Habdelićevom ulicom.

Kod raskrižja s Ulicom Seljine brigade, koja je označena kao cesta s prednošću prolaska, staje i propušta traktor, a potom polako ulazi u raskrižje. Traktorist je zatim nastavio ravno u namjeri da uđe u dvorište Habdelićeve ulice broj 2.

U tom trenutku, Ulicom Seljine brigade doletio je 35-godišnjak u Renault Cliju zagrebačkih registracija i snažno udario u stražnji kraj traktora.

Od siline udarca, vozač je odletio na zemlju gdje je ostao nepomično ležati. Vozilom Hitne pomoći prevezli su ga u bolnicu.

Kako doznajemo, vozač Clija nije bio pod utjecajem alkohola i dobit će kaznenu prijavu jer je skrivio prometnu nesreću.

Idi na 24sata

Komentari 410

  • mirjanacacic 04.06.2017.

    I mene lupio Clio na pješačkom prijelazu u PEetrovoj na pola pješačkog na putu za posao u Petrovu bolnicu...Žena..nije ni nazvala..rame se razletilo...25.5 u 7.45..

  • mile1111 25.05.2017.

    Kriv je traktorist. Neregistrirano vozilo - nema sta radit na cesti. Kraj price

  • gloop378 25.05.2017.

    Vozac traktora je kriv. Neregistrirani traktor - nema sta trazit na cesti. A osim toga, koliko vidim, oduzeo je Cliu prednost. Kraj price

Komentiraj...
Vidi sve komentare