To je to što me zanima!

Pogledajte privođenje mladića koji je s Mercedesom pokosio ljude na parkingu u Buzinu

Kako je objavila zagrebačka policija, nije imao alkohola u krvi, a imao je neke ranije prekršaje, uključujući prebrzu vožnju
Vidi originalni članak

Jan Ehrlich (23) je jutros u pratnji policije stigao u Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu. Bio je u pratnji dvojice policajaca i u lisicama.

- On u ovom trenutku ne osjeća se dobro, izrazio je žaljenje. Nije se spreman braniti i isključivo je izrazio žaljenje. Postoji faza istrage koja će kroz vještačenje utvrditi što se zaista dogodilo - kazao je odvjetnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO ISPRED DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA:

- Državno odvjetništvo će odlučit hoće li biti istražnog zatvora ili ne, a to će biti u poslijepodnevnim satima. Po mom iskustvu, mislim da će predložiti istražni zatvor - dodao je odvjetnik.

- Da li se to dogodilo kao danak neiskustvu, teško je za reći. Znam da se osjeća loše, nije vidio snimke i zasigurno proživljava s tim ljudima to što se dogodilo - poručio je Ehrlichov odvjetnik.

POKOSIO GA MERCEDES Liječnici su stabilizirali najteže ozlijeđenog iz nesreće u Buzinu. Ali i dalje je životno ugrožen

Ehrlich je u petak je s Mercedesom od 500 konjskih snaga naletio na pješake na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu i teško ozlijedio troje ljudi. Uz to dvoje je lakše ozlijeđeno.

POGLEDAJTE VIDEO: VOZAČ MERCEDESA STIGAO NA ISPITIVANJE

Kako je objavila u subotu zagrebačka policija, nije imao alkohola u krvi, a imao je neke ranije prekršaje, uključujući prebrzu vožnju. 

Na snimci čiji smo samo dio objavili jer je uznemirujuća, vidi se kako naglo ubrzava, gubi kontrolu i udara u pješake i aute na parkiralištu kod McDonald'sa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 51

  • neidemdalje 18.06.2023.

    ako je izrazio žaljenje onda je sve u redu... sinko samo nastavi dalje ..

  • LAKKO 18.06.2023.

    Kada sad tatek koji je predsjednik zidovske zajednice na rocistu spomene proganjanje Zidova u Jasenovcu jos ce drzava njemu platiti.....

  • LAKKO 18.06.2023.

    Čovjeka koji je rekao da bi Plenkovića trebalo dočekat jajima se preventivno hapsilo, a ove koji su se dogovarali kako će gazit ljude na parkiralištu se ne hapsi preventivno.....policija sve zna i nista ne radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare