To je to što me zanima!

Pogledajte razmjere devastacije i bespravne gradnje u Vruji

Dvadeset godina traje bitka građana protiv uništavanja uvale, a u videu je prikazano kako je uzurpiranje počelo 2002. godine prvom bespravnom gradnjom i nastavilo se sve do danas
Vidi originalni članak

Organizatori prosvjeda u uvali Vruja objavili su video u kojem se dobro mogu vidjeti razmjeri devastacije uvale i na koji način su je uzurpirali bespravni graditelji.

Dvadeset godina traje bitka građana protiv uništavanja uvale, a u videu je prikazano kako je uzurpiranje počelo 2002. godine prvom bespravnom gradnjom i nastavilo se sve do danas.

POGLEDAJTE VIDEO Prosvjed u uvali Vruja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekoliko stotina prosvjednika u subotu se okupilo u uvali kako bi upozorili na bespravnu gradnju i uništavanje naših prirodnih bogatstava, nakon čega su uputili proglas, u kojem upozoravaju da su prije dvadeset godina snage Stipe Latkovića, uz pomoć domaćih izdajnika, teškom su građevinskom mehanizacijom i pješaštvom okupirale uvalu Vruja. 

Bezbroj prijava, bezbroj inspekcijskih izvida i pravomoćnih rješenja o rušenju i vraćanju devastirane uvale u prvotno stanje Stipe Latković svih dvadeset godina sustavno ignorira, nastavljajući do danas svoju svirepu agresiju.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ivanunited 09.07.2021.

    Čemu frka?,kad nadležni nisu imali ni 20godina za reakciju ,pomalo....

  • nap 06.07.2021.

    Podupirem prosvhed vrulju vratit kako je bilo prije nije ovo latkovuceva zemlja nego drzavna

  • 06.07.2021.

    Milanovicu reci nesto molim te...Daj njega izvrijedaj,a nemoj samo žderat i vrijedat okolo..Pa sva glava ti se izoblicila koliko ti je tesko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare