To je to što me zanima!

Pogledajte trenutak sudara u Gorici: Ženu odvezli u bolnicu

Čovjek je istrčao iz auta u šoku i ispričavao se. Prolaznici su odmah priskočili u pomoć i pokušali izvaditi gospođu iz auta, ali vrata su bila zaglavljena od siline udarca, rekla nam je čitateljica
Vidi originalni članak

Čula sam glasan prasak. Prestrašila sam se i istrčala na ulicu gdje sam vidjela dva auta zabijena u ogradu, rekla nam je čitateljica koja živi u blizini gdje su se sudarili automobili.

Nesreća je bila u petak ujutro u ulici Stjepana Fabijančića Jope u Velikoj Gorici.

- Čovjek je istrčao iz auta u šoku i ispričavao se. Prolaznici su odmah priskočili u pomoć i pokušali izvaditi gospođu iz auta, ali vrata su bila zaglavljena od siline udarca - rekla nam je čitateljica.

Ekskluzivni video: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz policije su nam potvrdili kako je bila prometna nesreća.

- U 9.05 sati sudarila su se dva automobila. Jedan čovjek je ozlijeđen i prevezen u bolnicu - rekli su nam iz policije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • zgb2zoran 11.10.2019.

    Malo smo na mobitelu pa nas iznenadi križanje

  • 11.10.2019.

    A znak STOP se sakrio iza "propisno" parkiranog kamiona tako da vozilo koje se možda prvi put vozi tom cestom niti ne zna da je na sporednoj cesti. Šteta da se u komentare ne može uploadati slika.

  • Imotski faker 🍺🍺 11.10.2019.

    Kao sto ne vidim nijedan znak to znaci ovdje vrijedi pravilo desne strane.Ali posto obadva vozila nisu se drzali toga pravila vec su kao Mühe bez glave uletili u raskrizje trebaju polovicno snosit teoskove te im obadvoje oduzeti vozacke i zabranit voznju.Eh sad ako postoji ikakav znak onda se zna tko je kriv.Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare