To je to što me zanima!

Pogubili ubojicu injekcijom za uspavljivanje životinja

Brutalni ubojica pojeo je pizzu i ispričao se prije ubrizgavanja smrtonosne injekcije koja se koristi u cijelom svijetu, ali za uspavljivanje ljubimaca...
Vidi originalni članak

Amerikanac Kenneth Biros (51) osuđen je na smrtnu kaznu zbog ubojstva Tami Engstromin (22) 1991. godine. Nakon što je Vrhovni sud odbio posljednju žalbu, pogubili su ga u srijedu injekcijom natrijevog tiopentala. Anestetik se inače koristi za uspavljivanje kućnih ljubimaca. Ohio je prva država koja je zamijenila metodu trostrukog ubrizgavanja jednom injekcijom. Starijom metodom su ljudi umrli za sedam minuta, ali ako je zakazala prva trpili su jake bolove. Guverner Ted Strickland odgodio je smaknuća zbog neuspjelog pokušaja pogubljenaja Romella Brooma. Dva sata mu nisu mogli ubrizgati injekciju.
Kenneth Biros namamio je Tami Engstromin u automobil i raskomadao je. Dijelove tijela ostavljao je posvuda po Ohiu i Pennsylvaniji.
Prije pogubljenja u zatvoru Lucasville pojeo je pizzu, ispričao se i umro deset minuta nakon ubrizgavanja injekcije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dinkman 10.12.2009.

    To su zakoni!! Za to kod nas dobijes 15 godina.

  • 25sat 09.12.2009.

    Jbte, opet zaštita ljudskih prava! I treba da trpe! Ja bih im ubrizgavao sumpornu kiselinu u koncentraciji od koje bi umirao satima!

  • ManicMiner 09.12.2009.

    I kaj ako je trpil bolove......kao da zrtva nije trpila bolove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare