To je to što me zanima!

Pojačanja Uredu predsjednice: Stižu joj dva nova savjetnika

Kolindu Grabar Kitarović ima dva nova suradnika. Vladimir Lončarević imenovan je savjetnikom za analitiku i unutarnju politiku, a Zrinko Petener savjetnikom za obranu i nacionalnu sigurnost
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović imenovala je dva nova savjetnika - Vladimir Lončarević imenovan je savjetnikom za analitiku i unutarnju politiku, a Zrinko Petener savjetnikom za obranu i nacionalnu sigurnost, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

ODBIO DATI OSTAVKU Kolinda smjenjuje Radeljića, na Pantovčak stiže Mirjana Hrga?

Vladimir Lončarević bavit će se unutarnjom politikom i analitikom za što je do prošle godine bio zadužen najdugovječniji savjetnik predsjednice Mate Radeljić, koji je smijenjen u prosincu prošle godine.

KRATKO I JASNO Kolinda je komentirala smjene savjetnika: 'To je moje pravo!'

Lončarević će zajedno s Mirjanom Hrgom, koja je postala savjetnica za strateške politike i odnos s Vladom i Saborom, preuzeti u izbornoj godini Radeljićev sektor.

OGLASILA SE PREDSJEDNICA Kolinda: 'To je njegov izbor, od Radeljića nismo tražili ostavku'

Zrinko Petener  dolazi na mjesto savjetnika za obranu i nacionalnu sigurnost koju je do prosinca prošle godine obnašao Vlado Galić. Galić je tada naveo da ostavku podnosi  iz moralnih i etičkih razloga, vezano uz aferu SMS. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 05.03.2019.

    Poslije će lijepo svu krivicu i neznanje svaliti na svoje savjetnike!!!

  • s 04.03.2019.

    Ide konac kraju ,predsjednici vise ne pomazu nikakvi savjetnici ,nazalost ni Hrvatskoj kao i Hrvatima od takvih oholih i samodopadnih politicara .

  • Usora1 04.03.2019.

    savjetnik za ovo, podsjetnik za ono.... pa imaju li ovi politicari uopce vlastita mozga kad im za sve treba savjetnik. zar nemamo dovoljno sluzbenika koji bi trebali biti kadri dati informacije koje politicki izabrani trebaju. nakon svakih izbora krdo novih savjetnika a trebaju ih svi, od nacelnika spickovine do predsjednice pa vi pobrojite koliko je krdo koje savjetuje ovce....

Komentiraj...
Vidi sve komentare