News

Komentari 39

Pojačanja Uredu predsjednice: Stižu joj dva nova savjetnika

Pojačanja Uredu predsjednice: Stižu joj dva nova savjetnika

Kolindu Grabar Kitarović ima dva nova suradnika. Vladimir Lončarević imenovan je savjetnikom za analitiku i unutarnju politiku, a Zrinko Petener savjetnikom za obranu i nacionalnu sigurnost

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović imenovala je dva nova savjetnika - Vladimir Lončarević imenovan je savjetnikom za analitiku i unutarnju politiku, a Zrinko Petener savjetnikom za obranu i nacionalnu sigurnost, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

Vladimir Lončarević bavit će se unutarnjom politikom i analitikom za što je do prošle godine bio zadužen najdugovječniji savjetnik predsjednice Mate Radeljić, koji je smijenjen u prosincu prošle godine.

Lončarević će zajedno s Mirjanom Hrgom, koja je postala savjetnica za strateške politike i odnos s Vladom i Saborom, preuzeti u izbornoj godini Radeljićev sektor.

Zrinko Petener  dolazi na mjesto savjetnika za obranu i nacionalnu sigurnost koju je do prosinca prošle godine obnašao Vlado Galić. Galić je tada naveo da ostavku podnosi  iz moralnih i etičkih razloga, vezano uz aferu SMS. 

Najčitaniji članci