To je to što me zanima!

Pojavio se u kinu maskiran kao Joker, odmah su zvali policiju

SAD: Muškarca su prijavili prestrašeni posjetitelji kina, a policiji su kazali kako se ponaša sumnjivo. Policija je odmah došla u kino, gdje su pronašli Christophera (21)
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu navečer u kinu u Melbourneu na Floridi uhitila muškarca koji je bio našminkan kao Joker iz filma o Batmanu. Muškarca su prijavili prestrašeni posjetitelji kina, a policiji su kazali kako se ponaša sumnjivo. 

Policija je odmah došla u kino, gdje su pronašli Christophera Sidesa (21), koji je imao lice našminkano kao Joker, a kosa mu je bila obojena u rozo.

CNN javlja kako je mladića policija odmah privela, jer je već od ranije prijavljivan za manja kaznena djela te su imali nalog za uhićenje. 

Mladić je izazvao paniku u kinu zbog pokolja u kinu u Coloradu ove godine, kada je James Holmes na premijeri filma Vitez Tame: Povratak počeo pucati i ubio 12 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dabar01 06.09.2012.

    Slika me asocira na Josipu Lisac

  • koza 06.09.2012.

    "Sloboda, sloboda je kada možeš vrata svoje kuće ostaviti otključana, ne bojeći se nikoga i ničega.....I ništa više..." Što je to kada se bojiš ići u kino,školu ili izaći na ulicu? Je li to "demokracija"?....Nekakvo ludilo jeste,ali ako idemo u tom smjeru idemo u provaliju....

  • hrkLJ 06.09.2012.

    Meni izgleda tužno, nikako zastrašujuće. Kao da je stavio nevodootpornu maskaru i satima plakao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare