To je to što me zanima!

Pokojnoj bivšoj curi od supruga odsjekla kosu, grudi, nožni prst

Shaynna Sims( 27) oskvrnula je 2015. tijekom bdijenja mrtvo tijelo bivše djevojke svog muža na način da je s leša uklonila dojke i nožni prst te joj odrezala kosu. Sad je osuđena na 16 godina zatvora
Vidi originalni članak

Uvjerivši ljude da je ona šminkerica koja uljepšava mrtve ljude za bdijenja Amerikanka Shaynna Sims (27) je u travnju 2015. doslovno izmasakrirala Tabathu Lynch (38). Osim što joj je s džepnim nožićem odrezala kosu, otkinula prst, odrezala joj je dojke, a onda i ukrala cipele?! Tabathino lice bilo je izrezano, šminka razmazana a odsječena kosa bačena na pod, pišu američki mediji.

Ovakav šokantan potez ljubomorne žene šokirao je Ameriku. Shyyna Sims iz Tulse u saveznoj američkoj državi Oklahomi odmah je otkrivena i uhićena. Dijelovi tijela koje je odrezala nikad nisu pronađeni.

Nakon dvije godine od stravičnog oskvrnjena nesretne žene, inače majke četvero maloljetne djece, Shaynna je osuđena na 16 godina zatvora.

Tijekom suđenja njezin odvjetnik je želio prikazati kao jadnu, prezrenu ženu koja je bila toliko nesretna zbog tvrdnji da je Lynch imala vezu s njezinim mužem s kojim tada stvari i nisu baš najbolje funkcionirale da joj se željela osvetiti i nakon što je ona umrla prirodnom smrću. No porota se nije sažalila.

- Mi shvaćamo da osoba može biti ljubomorna, shvaćamo i da može biti ljuta i bijesna na nekoga. Možda je imala razloga biti i ljuta i ljubomorna, ali postoje granice, a ona je definitivno prešla granicu - kazala je Tanya Wilson, zamjenica glavnog odvjetnika u Tulsi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Nevile 06.06.2017.

    takve stvari se ostave kao uroci da trunu u stanu, na tajnom mjestu, osobe koju mrzi i onda to izaziva toj osobi velike nesreće u životu

  • Mél.C.B.🌼 05.06.2017.

    Boze bolesti!

  • OS_LEGA 03.06.2017.

    U čemu je problem ovdje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare