To je to što me zanima!

Pokolj u Leskovcu: Trudnici i njenoj obitelji presudio rođak?

Prema neslužbenim informacijama, policija je privela još jednog člana obitelji jer su vidjeli na nadzornim kamerama da je zadnji izašao iz kuće žrtava. Za spomenutog muškarca se tvrdi da je rođak ubijene obitelji
Vidi originalni članak

U ponedjeljak se u centru srbijanskog grada Leskovca u obiteljskoj kući dogodilo četvrtostruko ubojstvo, a preminuli su Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihove kćeri Sara (12) i Ana (19) koja je bila u šestom mjesecu trudnoće.

Policija je uhitila osumnjičenog Miloša Ilića (22), Predragovog sina iz prvog braka, a istraga će pokazati je li kriv. Zločin je policiji prijavio sin (15) Predraga i Danijele. 

UŽAS U SRBIJI Ubio članove obitelji sjekirom? Među njima i trudnica i dijete

- Ubojstvo se najvjerojatnije dogodilo noć prije u Ulici Ratka Pavlovića. Ubojica je obitelji presudio sjekirom - rekao je izvor za Kurir i dodao da su policajci u kući zatekli stravičan prizor. 

STRAVA U SRBIJI Sin je ubio oca, maćehu i dvije sestre? 'Presudio im sjekirom'

Prema neslužbenim informacijama, policija je privela još jednog člana obitelji jer su vidjeli na nadzornim kamerama da je zadnji izašao iz kuće žrtava. Za spomenutog muškarca se tvrdi da je rođak ubijene obitelji i da je živio sa žrtvama. 

Za sad se još ne zna motiv zločina, ali se pretpostavlja da je ubojstvu prethodila svađa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zumbač 11.05.2020.

    Malo vesti iz pašaluka

  • Partizanjo_Kleptoman 11.05.2020.

    Guns´n´roses

Komentiraj...
Vidi sve komentare