To je to što me zanima!

Pokopali vozača kojeg je mladić ubio vozilom Hitne

Shrvana obitelj ispratila je supruga, oca i djeda na groblju u Potoku, kraj Popovače. Ivana Jukića ubio je pomahnitali mladić kolima Hitne pomoći
Vidi originalni članak

Tata, tata, parali su vapaji Sanje Pape (30) malo mjesno groblje u Potoku kraj Popovače. Od tuge jedva je stajala na nogama. Majka Mira (53) i brat Željko (33) držali su je u naručju. Sanjina oca Ivana Jukića (53) pokopali su u utorak u 14 sati. Sprovodu su nazočile stotine sumještana, prijatelja i rodbine. Ivan je poginuo nakon što se u njegov auto kraj Ivanje Reke zabio kombi Hitne pomoći, koji je vozio Tomislav Petrović (22). Njegovu ocu Marku Petroviću žao je zbog svega što se dogodilo te ne može prežaliti što je, zbog njegova sina, netko poginuo.
- Policija je imala dovoljno vremena da ga zaustavi. Više bih volio da su oni to učinili, pa da se moj sin polomio, nego ovako - pričao je jučer Marko Petrović. Kaže da njegov sin nije ubojica, već samo zalutali mladić. Od svojih vršnjaka razlikuje se samo po tome što se od 2007. liječi od napada depresije.
- Dobar je student na trećoj godini fizike s ocjenom 4,8. Alkohol i lijekovi pomutili su mu razum. Nikada se nije potukao niti je bio agresivan prema ikome - kazao je Marko. Sina je od nedjelje vidio samo jedanput i to kroz staklo, dok je supruga razgovarala s njim samo na minutu. Tomislav joj je rekao da nije ni znao što je učinio dok mu to policajci nisu rekli. Sada i ne zna gdje je jer ga, kaže, vozaju između bolnice i policije.


DIVLJAO JE, A MOGAO BI IZBJEĆI ZATVORSKU KAZNU
Tomislava Petrovića policija tereti za tešku krađu, izazivanje prometne nesreće s poginulima te sprečavanje policije u obavljanju dužnosti. No neće u zatvor ako se utvrdi da je bio neuračunljiv. Policija je i U UTORAK ponavljala da su poduzeli sve što su mogli.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • razbijač23 16.12.2009.

    slažem se da su novinari lešinari i da slika nažalost tragično preminulog čovjeka se povlači po portalima.i ovako je toj obitelji prebolno i sad još ta slika njega beživotnog na cesti...to nije trebalo...mogu samo reći da se suosjećam s obitelji i nek počiva u miru Božjem...suvišno je govorit o kazni za tog malog što je to napravio al mislim da ako imalo savjesti ima dovoljna će mu kazna bit da do kraja života živi s činjenicom da je nekome radi svoje gluposti oduzea život...

  • 11 BILI 16.12.2009.

    malaysia ti si zivi dokaz da nam ludjaci setaju ulicama i seoskim putevima.......imas li iti malo duse u sebi? zbog jednog ludjaka i njegovih problema ko zna koliko njih sada pati. sto nije skocija u savu ako je upao u depresiju.....sto mislis da svima cvitaju ruze ali sto moze normalan i posten narod STIP= suti trpi i pati!

  • perky 15.12.2009.

    malaysia-slazem se s tobom,pokoj dusu poginulom

Komentiraj...
Vidi sve komentare