To je to što me zanima!

Pokušaj ubojstva na području Sesveta, traži se muškarac: 'U stanu je teško ozlijedio ženu'

Na području Sesveta, u stanu 43-godišnji član obitelji je fizički napao 45-godišnjakinju nakon čega ju je oštrim predmetom ozlijedio.
Vidi originalni članak

Kako je izvijestila zagrebačka policija, sinoć oko 22.20 sati na području Sesveta, u stanu 43-godišnji član obitelji je fizički napao 45-godišnjakinju nakon čega ju je oštrim predmetom ozlijedio.

- Sinoć, 12. travnja oko 22.20 sati na području Sesveta, u stanu 43-godišnji član obitelji je fizički napao 45-godišnjakinju nakon čega ju je oštrim predmetom ozlijedio.  Kolima hitne pomoći 45-godišnjakinja je prevezena u Kliničku bolnicu Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Osumnjičeni muškarac je pobjegao iz stana te policija provodi intenzivne mjere traganja za njim - izvijestila je policija.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.  

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Neprikladan 13.04.2023.

    A Kajtazi im preko AP rikta pomoći,stipendije donacije,donacije! Zaštićeni su bolje od ličkih medvjeda

  • Privatnik 13.04.2023.

    Ovo nije muškarac! Ozlijedio je ženu! Muškarci to ne rade ! To rade 'oni drugi' ali ne smijem napisati koji jer ću od ovih novinara odmah postati žuti ili crveni 'kartonjeros'! Znam ovdje iz iskustva da se o ubojicama, silovateljima i kriminalcima moraš lijepo izražavati bez ijedne pogrdne riječi, da ih slučajno javno ne uvrijediš. Nedo Bog napisati za pijanca koji je autom nekoga usmrtio da je idiot ili kreten! Već su me slali radi takvih stvari na rezervnu klupu 😊BTW,  @GREBZA86   -respekt!

  • GREBZA86 13.04.2023.

    Napisat cu vam cinjenice. Ako redakcija zeli neka me kontaktira na mail za slike/video. Radi se o pripadnicima manjine. Ulica je Mladena Pozaica u Novom.Jelkovcu. Taj ulaz je, budi receno, prijavljivan policiji I svim institucijama - godinama. U tom ulazu Mirseta Mehmedovic zivi od 2016 - nelegalno u gradskom stanu. Kaj jos trebate? Video sinocnji od policije? Slike? Javite se na mail.

Komentiraj...
Vidi sve komentare