To je to što me zanima!

Pokušao hakirati Petrokemiju, oni nisu ništa prijavili policiji?

Nepoznati haker najvjerojatnije se pokušao domoći mailova, no motivi zasad nisu poznati. U službenom priopćenju tvrtke piše kako su zbog svega morali povećati sigurnost
Vidi originalni članak

Početkom ovog tjedna Petrokemija d.d. uočila je pokušaje neovlaštenog pristupa dijelu elektroničke komunikacije Društva, napisali su u petak na službenim stranicama te kutinske kompanije.

Nepoznati haker najvjerojatnije se pokušao domoći mailova, no motivi zasad nisu poznati. U službenom priopćenju tvrtke piše kako su zbog svega morali povećati sigurnost.

OSVEĆUJE SE CVRTILI Afera uzdrmala Kutinu: Otkrila je uhljebe pa zaradila smjenu

- U odnosu na navedeno provode se mjere zaštite što može uzrokovati otežanu elektroničku komunikaciju s Društvom - napisali su i dodali kako taj 'napad' nije utjecao na njihovo poslovanje.

Zanimljivo je kako PU sisačko-moslavačka nije zaprimila nikakvu službenu prijavu pokušaja provale u računalne sustave Petrokemije.

VIDOVITI BABIĆ Uljebljivanje u Kutini: U cijelu priču sad se uključio i USKOK

Podsjetimo, sve to dolazi u vrijeme kad taj kraj potresa afera političkih zapošljavanja oko tvrtke Eko Moslavina koju su otkrila 24sata. U Petrokemiji je inače radio i sadašnji gradonačelnik Zlatko Babić koji je danas objavio kako izlazi iz HDZ-a. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jozicalen9 18.09.2021.

    Petrokemija izgrđena u Socijalizmu i Komunizmu prva faza početak radova 1964 i puštena u proizvodnju 1968. druga faza od od 1978 puštena u proizvodnju 1981. godine. tu se zaposlilo sve iz okolne Kutina te veliki dio ljudi (stručnjaka sa kupljenim diplomama) je došao iz BiH koji su tada dobili stanove i privilegije, a mi domaći ništa. Petrokemija je u punom pogonu a u sastavu su bili tada i Metan, glinara i vapnara te rudnici gline u G. Jelenskoj. zapošljavala oko 7. tisuća radnika , plaće su bile tada iznad prosjeka države i uvijek na vrijeme a svake godine i trinaesta plaća uz regrese i plaćene rekreativne odmore uz redovne godišnje odmore. To pišem zato da se zna, jer danas je Petrokemija pred prodajom Turcima a zapošljava oko 1500. radnika od čega 2. trećina u administraciji i u neproizvodnji, jer naša vlast je sistematski uništavala pljačkajući petrokemiju koja je bila namijenjena nekom visokom HDZ dužnosniku ali je sindikat uvijek uspio spriječiti lopovsku pretvorbu i prodaju za 1. kunu kako se to radilo do dan danas, imali smo sindikalca Klausa koji je svojom galamom uvijek uspio dići na noge cijelu Kutinu i Moslavinu i ostali smo do danas takvi ali jadni očerupani poniženi desetkovani i na kraju će nas ipak uništiti i prodati Turcima.

  • recute mami 17.09.2021.

    Prijavija policiji da su mu ukrali drogu,,,pa isto

Komentiraj...
Vidi sve komentare