To je to što me zanima!

Pokušao je ući u Hrvatsku: Kod sebe imao čak 450.000 €?

Neki mediji u BiH pišu kako se navodno radi o biznismenu koji je blizak aktualnoj vlasti u Republici Srpskoj. Navode i da je muškarac kod sebe imao 450.000 eura
Vidi originalni članak

Granična policija je u nedjelju oko 13 sati na GP Stara Gradiška prilikom kontrole dokumenata vozača i putnika osobnog automobila pri ulasku u Hrvatsku kod putnika u automobilu uočila veću količinu neprijavljenog novca. U automobilu je nakon pregleda pronađeno nekoliko stotina tisuća eura. 

- O identitetu muškarca kao i količini novca ne možemo govoriti, ali možemo potvrditi da se radi o više stotina tisuća eura. Muškarac je kod sebe imamo potvrdu banke kojom je dokazao da je novac njegov, ali je napravio prekršaj, jer novac nije prijavio pri prelasku granice te je prekršio Zakon o deviznom poslovanju - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske. 

O tom slučaju upoznata je policija BiH, a neki medij pišu kako se navodno radi o muškarcu biznismenu koji je blizak aktualnoj vlasti u Republici Srpskoj. Isti izvori navode da je muškarac kod sebe imao 450.000 eura, koje je hrvatska policija oduzela. 

- Da je prijavio novac policiji i carinicima sve bi bilo jednostavnije i bile bi izbjegnute komplikacije - rekla je Kata Nujić. 


Idi na 24sata

Komentari 106

  • Yassa 26.03.2013.

    to mu je bilo za kavu i parking , sada mu ljepo sve uzeti i te postaviti pitanje da dokaže porijeklo i kolkio je porezea platio na tu sumu pa bilo gdje u BiH i RH.

  • fjakatlaka 26.03.2013.

    Ja kad prelazim granicu u zdravstvene svrhe, prenosim dugove na kartici. Neće ni jedna carina da mi to riješi, kao neki doprinos i smanji minus uzevši od onih koji nove ovolike iznose.

  • ajde reci 26.03.2013.

    Sića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare