To je to što me zanima!

Pokušao opljačkati kladionicu, pucao pa ozlijedio sam sebe?

Inače, M.J. otprije je poznat brodsko-posavskoj policiji kao počinitelj kaznenih djela, a sada se u zatvoru nalazi zbog napada na službenu osobu
Vidi originalni članak

Muškarac, M.J. koji je prije nekoliko dana pucao u Slavonskom Brodu trebao se nalaziti u zatvoru, ali mu je slavonskobrodski Županijski sud odobrio prekid izvršavanja zatvorske kazne 

Policija je izvijestila kako je u nedjelju u poslijepodnevnim satima zaprimljena dojava kako je u slavonskobrodsku bolnicu došla osoba koja je ozlijeđena najvjerojatnije iz vatrenog oružja.

Neslužbeno se od očevidaca doznalo kako je više muškaraca s kacigama na glavama došlo ispred sportske kladionice te je jedan u nakani da ju opljačka krenuo vaditi pištolj i na kraju ozlijedio sam sebe.

ZAVRŠIO U BOLNICI Muškarac u Sl. Brodu ozlijeđen vatrenim oružjem? 'Stabilno je, ne znamo kako se ozlijedio'

24sata ekskluzivno doznaje kako je osobi M.J., koja dolazi sa šireg novogradiškog područja, a koja je u ovom slučaju pucao i  ozlijedio samog sebe, nakon svih prikupljenih dokumenata,  odlukom suca Županijskog suda u Sl. Brodu odobren prekid izvršavanja kazne zatvora na vrijeme od tri mjeseca od 10. kolovoza do 10. studenog zbog teške bolesti člana obitelji, odnosno oca.

Neslužbeno doznajemo kako otac zatvorenika ima rak, te je uz to slijep, a supruga mu je nedavno preminula, tako da je zatvorenik M.J. ostao jedini koji može uzdržavati oca. 

Inače, M.J. otprije je poznat brodsko-posavskoj policiji kao počinitelj kaznenih djela, a sada se u zatvoru nalazi zbog napada na službenu osobu.

Također, prema neslužbenim informacijama M.J. je nakon pucnjave, pošto je ozlijeđen, poslan je u bolnicu za osobe lišene slobode.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kormilar 17.10.2023.

    Nije vičan korištenju vatrenog oružja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare