To je to što me zanima!

Pokušao pokrasti ženu (84), policija ga je uhvatila na djelu

Kako se provalnik opirao uhićenju policajci su ga vezali i sproveli u postaju. Nakon krim. istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku i očekuje ga prvo ispitivanje na Općinskom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Međimurska policija moli građane za pomoć u otkrivanju identiteta lopova koji je u srijedu, između ponoći i 7 sati, u Čakovcu iz haustora stambene zgrade u Strossmayerovoj ulici, ukrao zaključani moped (tzv. „skuter“), marke „Longjia LJ 50 QT“, čakovečke registarske oznake, bijele boje, proizveden 2016. godine. Motor prema procijeni policije vrijedi nekoliko tisuća kuna. Kako bi se razriješila ova drska krađa policija moli građane koji raspolažu s korisnim informacijama da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj telefona policije 192 ili dostave obavijest na adresu e-pošte: medjimurska@policija.hr.

Uhvatili provalnika na djelu

Najnovije uhićenje čakovečke policije pokazuje dobru suradnju s građanima. Naime u četvrtak oko 14.54 sati policija je dobila telefonsku dojavu da je u tijeku teška krađa u Kuršancu, Glavnoj ulici, jer je u kuću ušao provalnik. Odmah je upućena policijska ophodnja koja je zatekla 34-godišnjeg provalnika na djelu. Kako se provalnik opirao uhićenju policajci su ga vezali i sproveli u postaju. Nakon krim. istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku i očekuje ga prvo ispitivanje na Općinskom državnom odvjetništvu. Brzom reakcijom građana i policije drski provalnik nije uspio u svom naumu da opljačka kuću u kojoj živi 84-godišnji vlasnik. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 05.07.2019.

    A provalnik je? Vanzemaljac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare