To je to što me zanima!

Pokušao ubiti susjeda u Splitu: Pavao (39) završio u pritvoru

Doznajemo kako je splitski pomorac aktivno iznosio svoju obranu, kaže da je zapucao u susjeda u strahu za vlastiti život jer mu je ovaj došao na ulazna vrata stana te lupao po njima
Vidi originalni članak

Nakon ispitivanja pred tužiteljstvom, Pavao Ć. (39), prijavljen zbog pokušaja ubojstva susjeda Lea K. (38) u hodniku stambene zgrade na Kocunaru, odveden je u istražni zatvor.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Određen mu je boravak iza rešetaka po dvije zakonske osnove, kako ne bi utjecao na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja djela. Leo K. završio je u subotu popodne u splitskoj bolnici nakon što ga je Pavao propucao u abdomen, srećom ne pogodivši vitalne organe.

I SUSJEDI U STRAHU U SPLITU 'Djeca se ne žele vratiti u stan gdje im je susjed upucao oca...'

Doznajemo kako je splitski pomorac aktivno iznosio svoju obranu, kaže da je zapucao u susjeda u strahu za vlastiti život jer mu je ovaj došao na ulazna vrata stana te lupao po njima.

Tvrdi kako zapravo njega nekolicina susjeda maltretira i zlostavlja već neko vrijeme, navodno kako bi jeftino kupili njegov stan. Nabavio je pištolj (marke češka zbrojovka, kalibra 7,65 mm) preko oglasa za tisuću eura jer ga susjedi iz zgrade u Mosećkoj 93B žele likvidirati, bušili su mu gume na autu, prisluškuju ga i snimaju...

VIDEO: PUCNJAVA U SPLITU 'Zvali smo policiju, terorizirao je susjede i izašao gol s nožem'

Prekršajno je inače prijavljen zbog ilegalnog posjedovanja oružja. U kriminalnoj evidenciji nema osuda iako su nam iz PU splitsko-dalmatinske službeno potvrdili kako su ga “najmanje nekoliko” puta prekršajno prijavljivali zbog narušavanja javnog reda i mira. Posljednji put prije tjedan dana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • škver 20.05.2019.

    Paranoja.

  • ivanunited 20.05.2019.

    Samo takav bolesnik, ali obranu je pripremio...

  • tiramol 20.05.2019.

    Ovaj je pomorac iz Tomislavgrada.Tako pise u Slobodnoj Dalmaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare