To je to što me zanima!

Pola radnika splitskog škvera još nije dobilo plaću za veljaču

Prema informacijama škverskih sindikata otprilike pola radnika je bez plaće u ovom trenutku, a država o cijelom ovom slučaju šuti. Ne zna se kada će uopće zaostale plaće biti isplaćene zaposlenicima Brodosplita
Vidi originalni članak

Iskreno, težak je Uskrs bez plaće. Znam da je dio zaposlenika Brodosplita dobio novac, no meni plaća za veljaču još nije sjela. Ne znam po kojim je kriterijima isplaćuju, rekla je za Dnevnik Nove TV zaposlenica Brodosplita Ena.

Prema informacijama škverskih sindikata otprilike pola radnika je bez plaće u ovom trenutku, a država o cijelom ovom slučaju šuti.

- Otprilike pola škvera ne dobiva svoju plaću. Ostao je dug poslodavca prema radnicima za drugi mjesec- potvrdio je Pavle Matošić iz Nezavisnog sindikata Brodosplit.

Iz splitskog škvera  na upit Dnevnika Nove TV o ovoj temi nisu dali nikakav odgovor. A dok radnici čekaju plaće, račun tvrtke Brodosplit d.d. je u blokadi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • antifavakser 22.04.2022.

    jel to isti onaj škver kojeg su dali u ruke tolerantnom, otvorenoumnom, progersivnom te nadasve sposobnom poslovnjaku debeljaku?

  • gvagec 22.04.2022.

    A kaj pa Veljača je kratka, nebi nikaj dobili a još brže bi potrošili. Šparaj malo, šparaj ....................

  • Dosadni Komarac 22.04.2022.

    Ovakvo ponasanje tih robovlasnika je dopusteno na ovim prostorima zato jer je ljudima vaznije da imaju posao nego da dobivaju placu.Valjda im zena placa racune dok oni ne dobiju svoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare