To je to što me zanima!

Polančec zadovoljan: Sve što sam rekao pokazalo se točnim

Uskok je obustavio istragu protiv Polančeca u slučaju prodaje Ine mađarskome MOL-u, za što je bio osumnjičen sa Sanaderom i predsjednikom uprave MOL-a
Vidi originalni članak

Uskok je obustavio istragu protiv Damira Polančeca u slučaju prodaje Ine mađarskome MOL-u, za što je bio osumnjičen zajedno s bivšim premijerom Ivom Sanaderom i predsjednikom uprave MOL-a Szoltom Hernadijem.

- To samo pokazuje da ono što sam govorio od prvog dana govorio da se evo, već u istrazi pokazalo točnim. Ja sam tražio da što prije dam iskaz i u spis sam unio jako puno materijalnih dokaza. Očito je Uskok u daljnjoj istrazi utvrdio da su oni vjerodostojni. Mogu reći da sam više nego zadovoljan- rekao je Polančec za 24sata TV nakon izlaska iz Županijskog suda u Zagrebu gdje mu sude zbog slučaja Podravka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • CrokingKc 19.09.2011.

    oho pa ako nije kriv neka ga vrate u vladu znaci da je dobro obavljao svoje duznosti ili ce mu platiti masnu odstetu jos !!!!

  • klaus1 19.09.2011.

    Polančec je zadovoljan,a "đavolji odvjetnik još i više"!Sretan epilog za obojicu!Pokradeni novac će platiti đavoljeg odvjetnika i to masno,a i Poliju će ostati ohoho !!!Pa nakraju,novac i tako nije njihov,nego naš,ukraden od naroda!!Sada barem vidimo kakvu "sudbenu vlast" imamo.Padaju optužbe jedna za drugom.A tebi narode,ostaje da stisneš gače i zatvoriš zube jer do prvoga moraš platiti račune,kredite,jer evo ti ovrhe!!To je jedno bajno poglavlje koje je tražila fantomska EU!!Banke su prije hrvatskih građana.Tko ne plača otati će bez gača.Jer to traži EU!!!

  • DenisRubelj 19.09.2011.

    ispravite me ako griješim al imam neki gadan osječaj da će tužiteljstvo protiv navedenog odustati i u preostalim optužnicama ukoliko njihove istrage završe prije ovih izbora a mislim da hoće jer ipak je naše pravosuđe jedno od najbržih i najučinkovitijih na svijetu!!! budimo ponosni što živimo u ovako časnoj državi!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare