To je to što me zanima!

'Polančec je spašavao? Pa 5 godina nije bio u tvrtki’

Vitković i Jurčić kažu da nemaju pojma kako bi Damir Polančec spasio Podravku. Odvjetnik Anto Nobilo rekao je kako će mnogi biti razočarani...
Vidi originalni članak

Polančecov odvjetnik Anto Nobilo otkrio je u emisiji 'Otvoreno' kako će mnogi biti razočarani nakon što vide o čemu je riječ.
- U Podravci postoji samo potencijalna šteta. Da je Polančec uspio sklopiti poslove koje je trebao ovih dana, šteta uopće ne bi postojala - rekao je Anto Nobilo i dodao da postoji neki razlog zašto je njegov branjenik uhićen upravo sad, na kraju istrage.
No Miroslav Vitković, predsjednik uprave Podravke, tvrdi kako Damir Polančec zadnjih pet godina nije imao nikakve uloge, zaposlenja niti radnog prostora u Podravci.
- To što sam jučer čuo mi je prvi glas da je Polančec nešto radio na spašavanju Podravke - kaže Vitković i dodaje: “O tome nemam pojma. To će Nobilo morati pojasniti”.
Polančec, kaže, pet godina nije bio u Podravci, nema nikakve veze s Podravkom i nema službene veze s poduzećem, niti preko uprave niti preko nadzornog odbora.
Predsjednik NO Podravke Ljubo Jurčić kaže da mu je Polančec jednom prigodom izrazio zahvalnost jer spašava Podravku i ponudio pomoć, ali ništa od toga nije prihvaćeno.
- Ne znam čime se Polančec okolo bavio - kaže Ljubo Jurčić i dodaje kako mu je u jednom razgovoru, kakvih je vodio stotine kad je preuzimao nadzorni odbor, Polančec izrazio zahvalnost što spašava Podravku.
- Dalje od toga nismo išli - kaže Jurčić.

PODRAVKA JE LANI IMALA GUBITAK OD 288,05 MIL. KUNA
Nekoć uspješna tvrtka lani je poslovala s minusom. Ukupna prodaja grupe prošle godine bila je 3,587 mil. kuna, što je pad od dva posto u odnosu na godinu prije. Podravka je izgubila 288,05 mil. kuna. Stručnjaci tvrde kako je utjecaj politike na Podravku - a on se svodi na isisavanje novca iz blagajne i postavljanje podobnih struktura - kumovao dugom padu Podravke.



Idi na 24sata

Komentari 18

  • moke 31.03.2010.

    bravo majstore!!!!!!!

  • headhunter 31.03.2010.

    koja smo jadna država. da nas bar krade ne\'ko pametan,a ne Rumeni,kovrčavi pastir i sijedi!

  • emulator 31.03.2010.

    čstitam.odlična prvoaprilska šala.hahaha.spašavao.da dada

Komentiraj...
Vidi sve komentare