To je to što me zanima!

Policajac je ponio dvije torbe, obitelji su jednu vratili praznu

U policiji su potvrdili da su u torbi bili dokumenti koji su izuzeti jer se radi o službenim dokumentima. Dino se ubio malo nakon što je prijavio korupciju u policiji
Vidi originalni članak

Brat policajca Dina Molnara, koji se ubio u nedjelju, rekao je za Večernji list da je njegov brat od kuće otišao s dvije torbe, u jednoj je nosio odoru, a druga je bila puna dokumenata. Kada su njegovoj obitelji nakon očevida vratili stvari, torba u kojoj su bili dokumenti bila je prazna. 

- Dino je u toj torbi nosio svoje papire, prijave, zakone... Kad su mi vratili njegove stvari, rekli su mi da su izuzeli jedan stick za kompjutor i jednu memorijsku karticu koje su našli u automobilu, ali nikakve dokumente nisu spominjali. No moja je majka vidjela da je torbu s dokumentima ponio sa sobom - rekao je njegov brat Tomislav i dodao da nisu pronašli ni Dinov privatni mobitel. 

U PU međimurskoj su potvrdili da su u torbi bili dokumenti koji su izuzeti jer se radi o službenim dokumentima koji nisi bili Dinovo vlasništvo. 

Podsjetimo, Dino Molnar je na Badnjak prijavio korupciju u policijskim redovima. U prijavi koju je poslao ministru Ranku Ostojiću, USKOK-u i unutarnjoj kontroli MUP- a napisao je, između ostalog, da su ga sustavno psihički, moralno zlostavljali i ponižavali jer želi raditi po zakonu i jer ne pogoduje moćnicima. 


Idi na 24sata

Komentari 140

  • stjepan frazi 03.02.2013.

    MEDIMURJE >> chicago 30-tih godina ???<< >> DINO POCIVAJ U MIRU BOZJEM <<

  • ivan kos 25.01.2013.

    koji si ti faktor da pises gluposti nemoj vrijedati

  • joseph_1 25.01.2013.

    Još ne ne mogu oteti dojmu da je otišla jedna duša od ćovjeka(malo sam ga poznavao al dovoljno da samo mogu reći-POŠTEN ČOVJEK....takvih je malo al nažalost korupcije i kriminala u Hrvatskoj jaaako puno....žalosno je to da se takvo nešto mora desiti da bi se nešto pokrenulo al nažalost tako je to u Hrvatskoj gdje bi neki i rođenu majku prodali za 5$....a Dino nije umro on će zauvjek živjeti u našim mislima JER OVO NIJE KRAJ NE NIJE....

Komentiraj...
Vidi sve komentare