To je to što me zanima!

Policajac je upucao ženu (46): 'Morao sam, napala me nožem'

Vijetnamku Chieu Di Thi Vo (46) policajac je upucao 25. ožujka 2014. nakon što je po dojavi izašao na intervenciju zbog tučnjave. Tvrdi da je na njega nasrnula nožem
Vidi originalni članak

Policija Sjeverne Karoline objavila je snimku trenutka kada je njihov policajac upucao ženu koja je prema njemu krenula s mesarskim nožem u ruci, a sve kako bi pokušali opravdati policajca koji je 'pucao u samoobrani'. 

Vijetnamku Chieu Di Thi Vo (46) policajac je upucao 25. ožujka 2014. nakon što je po dojavi izašao na intervenciju zbog tučnjave. Vo, koja nije govorila engleski, posvađala se s majkom te vikala na vijetnamskom kada je policija stigla. 

Snage reda tvrde kako je žena na policajca nasrnula nožem te odbila poslušati njegovu naredbu. Tada je zapucao. Snimku s kamere  koju je nosio objavili su na zahtjev obitelji ubijene žene. Vo je navodno patila od bipolarnog poremećaja. Iz policije tvrde kako je reakcija policajca Tima Blocha bila 'opravdana i nužna'. 

- Za to sam obučen i moj postupak mi je vjerojatno spasio život - rekao je policajac za Fox8. Oslobodili su ga odgovornosti, no više ne radi u policiji. Tvrdi kako video ne pokazuje da je ženu nakon pucnja krenuo oživljavati.

Umrla je dva dana poslije u bolnici od posljedica ranjavanja. 

Policijski kapetan cijelu situaciju nazvao je tragedijom, no obitelj i dalje tvrdi kako se cijeli slučaj pokušao zataškati naročito, tvrde, jer su im trebale dvije godine da objave video. 

 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • najiram 10 23.05.2016.

    kreten kak i svi anglosaksonci....pa čak nije išla ni prema njemu već je trćala stazom.....

  • zoran saraf 20.05.2016.

    on je dao do znanja da nema šale ,sad ce sigurno bit manje ovakvi slučajeva

  • JahačOsamljeneZvijezde 15.05.2016.

    Zasto je uopce morao koristiti pistolj mogao ju je lako razoruzati i svladati golim rukama? Lako joj je mogao primiti ruke i baciti noz nije bilo potrebe za pistoljem uopce... Barem bi ja tako napravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare