To je to što me zanima!

Policajac Oskar Fiuri pušten kući iz bolnice, no čeka ga operacija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Podsjetimo, u Fiurija je 12. listopada poslije 8 sati pucao Danijel Bezuk (22). Ispalio je rafal, a policajca su pogodila četiri metka. Tri su prošla kroz njega, a četvrti je ostao u ruci
Vidi originalni članak

Nakon više od mjesec dana oporavka u KBC-u Sestre Milosrdnice u Zagrebu, policajac Oskar Fiuri pušten je u ponedjeljak na kućno liječenje.

POGLEDAJTE VIDEO: Napad na Markovu trgu u Zgrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo, mora na rehabilitaciju ruke koja je prošla niz operacija. Nova ga čeka za nekoliko tjedana te će oporavak biti dug.

Podsjetimo, u Fiurija je 12. listopada poslije 8 sati pucao 22-godišnji Danijel Bezuk iz Kutine. Došao je na Markov trg naoružan revolverom i kalašnjikovom te se prvo okomio na policajca koji je čuvao ulaz u zgradu Vlade. Iz blizine ga je upucao četiri puta u podlakticu, nadlakticu i tijelo. Tri su metka prošla kroz Fiurija, a jedan je ostao. Njega nisu vadili jer ga nije ugrožavao, a operacija bi samo mogla zakomplicirati stvari. Bezuk je tada pobjegao, no ubrzo si je presudio. Njegovo tijelo na Tuškancu su našli policajci.

Sam policajac tada nam se javio i poslao poruku svim građanima.

-  Za Vas mogu reći da sam ozlijeđen i u boli, ali isto tako borac koji se nikada neće predati pogotovo zbog obitelji i ljudi do kojih mi je stalo. Psihički sam također stabilan unatoč hororu koji sam prošao, a sve širitelje mržnje sa psihopatološkim razmišljanjima i opravdavačima ovakvog sumanutog čina pozivam da zamisle istu ovu tragediju gdje je žrtva netko koga vole - rekao je Fiuri.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • japanokinezjapano 17.11.2020.

    Ovaj šta gura neka kolica dok se ovi dopucavaju, o njemu ni riječ.

  • majaokolis 17.11.2020.

    Heroj, hvala ti.

  • ZEKO_10 17.11.2020.

    Plenki se tolko plakal kak je pokušan atentan na njega a nije bio u stanju ni čovjeka u bolnici posjetit, to dovoljno govori o kakvom se čovjeku radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare