To je to što me zanima!

Policajci dobili nove odore vrijedne 54 milijuna kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
MUP je u utorak predstavio nove ljetne odore za policajce. Kvalitetnije su i udobnije od starih, a dobit će i zimske odore koje vrijede 60 mil. kuna
Vidi originalni članak

Ministarstvo unutarnjih poslova predstavilo je u utorak novu ljetnu policijsku odoru. Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko potpisao je ugovor s Damirom Vitezom iz tvrtke Čateks. U projektu sudjeluje deset hrvatskih tvrtki, a vrijednost je 54 milijuna kuna. Policajci će dobiti i nove svečane odore. Dobit će i zimske koje se sastoje od više dijelova pa će biti skuplje odnosno MUP će ih platiti 60 milijuna kuna.
Damir Vitez, direktor Čateksa, naglasio je da je nova odora kvalitetnija, dugotrajnija i udobnija od stare. Tomislav Karamarko istaknuo je da su ponuđači napravili kvalitetan posao vodeći brigu o posebnostima svakog roda policije.
- Godišnje trošimo na tekstil 130 milijuna kuna i važno je da se proračunski novac vraća gospodarstvu - rekao je Karamarko. MUP je naručio 19.360 novih odora za sve rodove policije.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • KCbajka 25.05.2010.

    Prekrasno takve krojeve su nekad imali FIT-ofci (fizička i tehnička zaštita) bitno da su komotne kaj budu lakše štrajkaše i prosvjednike mogli naganjati i tući zaboravljajući da su im upravo ti ljudi i kupili te uniforme. Konji, koji će im k... konji pa večih konji nema nego kaj je naša policija koja se da nahuškat na nevini, opespravljeni i gladan narod. Nema zabadava Karamarko surlu, kljuku ili kak već da velim ko Mika Špiljak. Moj nos moj ponos kaj se to promjrnilo pitam ja Vas osim kaj sam izgubio desetak najboljih prijatelja.

  • twisted81 25.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • MajstorFantaz 25.05.2010.

    Umjesto zimskih uniformi dajte im rađe lopate za snjeg pa da budu korisniji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare