To je to što me zanima!

Policajci ga zaustavili u Novoj Gradiški, lažno im se predstavio

Neslužbeno doznajemo da je policiji poznat kao recidivist po činjenju prometnih prekršaja, a u ovom najnovijem slučaju, saznajemo, upravljao je automobilom koji nije bio u njegovom vlasništvu
Vidi originalni članak

Tijekom nadzora prometa u Novoj Gradiški policajci su zaustavili osobni automobil "citroen jumper" kojim je upravljao 25-godišnjak. Prilikom postupanja 25-godišnjak se policajcima predstavio kao druga osoba, na što su policajci posumnjali i doveli ga u prostorije policijske postaje, gdje je provedenim provjerama, utvrđeno da se 25-godišnjak lažno predstavio jer je automobilom upravljao u vrijeme dok mu je vozačka dozvola bila oduzeta. 

Neslužbeno doznajemo da je policiji poznat kao recidivist po činjenju prometnih prekršaja, a u ovom najnovijem slučaju, saznajemo, upravljao je automobilom koji nije bio u njegovom vlasništvu. 

U srijedu 17.veljače Općinski sud u Slavonskom Brodu proveden je žurni prekršajni postupak, te je 25-godišnjak kažnjen novčanom kaznom od 11.000 kuna, a izrečena mu je i zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare