To je to što me zanima!

Policajci kraj Rijeke premlatili čovjeka pred ženom i djetetom

Na lokalnoj fešti u Klani, nadomak Rijeke, u subotu je izbio incident. Iz policije javljaju kako je muškarac (35) narušavao javni red i mir te pružao fizički otpor zbog čega su ga odlučili privesti silom
Vidi originalni članak

Muškarac (35) je teško ozlijeđen nakon što ga je pretukla policija u Klani blizu Rijeke u subotu tijekom lokalne fešte. 

- Sin mu je plakao satima kasnije od šoka. Kakve je batine dobio, dovoljno govori podatak da je na Sušaku sa slomljenim nosom i oduzetim donjim dijelom tijela - napisao je čitatelj Novog lista. 

Policija je u priopćenju pojasnila da je nad 35-godišnjim muškarcem "upotrijebila sredstva prisile" jer je "narušavao javni red i mir i pružao aktivni fizički otpor". 

Muškarac je, tijekom privođenja, dobio teške ozlijede i nalazio se u KBC-u Rijeka na odijelu neurokirurgije. Obitelj je kontaktirala i odvjetnika. 

Kako saznaje Novi list, ozlijeđeni muškarac je navodno došao na koncert Crvene jabuke s obitelji, a problem je nastao kada je parkirao auto kod vatrogasnog doma u Klani, što je policiji zasmetalo. 

Idi na 24sata

Komentari 306

  • Bebena_1 23.08.2018.

    Ako je parkirao.sad nek parkira sebe u pržun...

  • novoselo 23.08.2018.

    Balkan bio Divlji Zapad i ostaje.

  • LOVAC NA PINOKIJE 23.08.2018.

    Dragi komentatori kojima je ovaj slučaj zabavan i koji daju punu potporu policiji u ovakvoj upotrebi slie zbog parkiranog automobila. (S)lažem se da je za ovakav prekršaj krivog parkiranja policija trebala upotrijebiti ili malokalibarski top ili prutuavionski mitraljez. Zatim ga samljeti i u teglici izložii na trgu , a obitelj mu protjerati iz Hrvatske. Nije ni bitno što su u bolnici još jednom potvrdili da je mladi čovjek – koji je, kako doznajemo, sitne tjelesne konstitucije – teško ozlijeđen. Evo još nekoliko primjera kako vas sve u buduće kazniti kad se npr. parkirate na označenom mjestu a učinite to nekoliko centimetara van označenog prostora. Metak u glavu, a zatim u stroj za mljevenje grana i lišća ubaciti upucanog čovjeka unutra i uključiti stroj kako bi se u sitnim komadima razbacalo po parkiralištu u sitnim komadićima za primjer drugima. Svi ste bezprijekorni parkirdžije i poštenjačinje na kvadrat. Neka vam policija prebije djecu - da možemo komentirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare