To je to što me zanima!

Policajci nakon potrage kod jezera odnijeli više vreća: Našli dokaze u potrazi za Maddie?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon devet godina započela je prva velika potraga za Maddie McCann zbog osumnjičenog Christiana Bruecknera, koji je volio provoditi vrijeme na umjetnom jezeru u Portugalu, u blizini mjesta gdje je djevojčica oteta
Vidi originalni članak

Detektivi koji istražuju nestanak Madeleine McCann primijećeni su kako s područja umjetnog jezera u portugalskoj pokrajini Arade odnose 'određeni broj vrećica' u kojima bi se mogli nalaziti dokazi oko nestanka djevojčice. Istražitelji se fokusiraju na četiri područja interesa u potrazi za tragovima, javlja Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavni osumnjičeni u slučaju nestale Maddie je njemački državljanin Christian Bruenckner (45), ranije osuđivan za pedofiliju. Navodno je on područje kraj jezera nazivao "svojim malim rajem", a vjeruje se i da je neko vrijeme živio tamo.  Prva velika potraga za Madeleine u devet godina dolazi nakon što je njemačka policija otkrila fotografije glavnog osumnjičenika na području jezera. 

Policijski ronioci od jutra pretražuju jezero, a policajci na tlu grabljama i alatima pretražuju područje u blizine brane Arade. Policija je koristila i bespilotnu letjelicu za skeniranje područja. Na snimci na mjestu navodno se vidi kako policajci danas poslijepodne odnose torbe iz rezervoara, ali nije jasno što je u njima.

Podsjetimo, osumnjičeni Brueckner živio je u blizini u vrijeme kada je Maddie oteta. Njegov prijatelj Michael Tatschl je prije tri godine rekao kako je Brueckner često znao ići na jezero i provoditi vrijeme tamo zajedno s još jednim prijateljem. Tatschl je poručio kako je "100 posto siguran da je Brueckner oteo Maddie". 

Isto područje pretraženo je 2008. godine. Tada je portugalski odvjetnik Marcos Aragao Correia tvrdio da je čuo kako je Maddie ubijena te da je njezino tijelo bačeno u jezero. U potrazi su pronađene dvije vreće u kojima su bile male kosti, no policija je zaključila kako su kosti premale da bi bile ljudske. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • roflmao333 23.05.2023.

    o Epštajnovom otoku i uzvanicima i dalje ništa????

Komentiraj...
Vidi sve komentare