To je to što me zanima!

Provalnik nasrnuo na policajce nožem: Ozlijedio je četvoricu

Na kraju su ga "smirili" tako što su pucali iz službenog oružja. Muškarac je pogođen u nogu i prebačen u bolnicu. Sve se inače odigravalo u Teslinoj ulici na Spinutu...
Vidi originalni članak

Pokušaj provale u najobičniju trafiku sinoć je grdno pošao po zlu u splitskoj Teslinoj ulici. Policija je dobila dojavu o dvojici koji "rumbavaju" kiosk te su ih zatekli u mirnoj spinutskoj ulici, odakle je dvojac odmah dao petama vjetra.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uhićenje stotinjak metara dalje je pak prošlo puno teže. Epilog: jedan policajac teže ozlijeđen (slomio je ruku u potjeri), trojica lakše ("provalnik" ih je porezao nožem), a naoružani kradljivac je pogođen s dva metka u nogu, jer ga drugačije nisu mogli smiriti!

U akciju su krenuli oko dva sata ujutro, no vidjeli su ih susjedi i pozvali policiju. Provalnici su se dali u bijeg kada su vidjeli patrolu, no ubrzo su trojica policajaca sustigli jednog od muškaraca, koji je izvukao nož. Policajac ga je prvo upozorio, a zatim i ispalio jedan hitac u zrak, no 30-godišnjak je nastavio lamatati nožem i napadati policajce. 

Trojicu je dakle porezao, čak i ranjen s dva metka (prostrjelne rane potkoljenice) nije se smirio, no na koncu su ga nekako savladali. Drugi je pak nastavio trčati, sustigli su ga nešto dalje, a u potjeri za drugim provalnikom jedan policajac je slomio ruku.

Očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva Žarko Štrbac uz asistenciju policijske ekipe za očevide, dok je ustrijeljeni 30-godišnjak zadržan u bolnici. Četvorici policajaca je pružena liječnička pomoć, a drugi muškarac je priveden u policijsku postaju. 

Neslužbeno doznajemo kako su obojica odranije poznati po raznim kaznenim djelima, među kojima je bio i napad na policajca – motorom!

Idi na 24sata

Komentari 181

  • 02.05.2018.

    nije ni cudo da je frajer popizdio na policiju kad uredno placa da ga ostave na miru

  • pizzamaster 02.05.2018.

    sva 4 policajca treba suspendirati jer imali su legitimno pravo na samobranu , tj da pucaju i posalju na nebeske pasnjake napadaca.

  • Vrac666 01.05.2018.

    Trebalo je metak u prsa a drugi u glavu, ziher je ziher

Komentiraj...
Vidi sve komentare