To je to što me zanima!

Policajcima uvjetni zatvor jer su pojeli zaplijenjene jastoge

USKOK je petoricu policajaca uhitio 2009. Oni su u travnju te godine uhvatili ribara u krivolovu, procesuirali ga, krivotvorili zapisnik o vraćanju osam jastoga u more, a rakove su pojeli
Vidi originalni članak

Bivši zapovjednik policijskog broda "Sveti Mihovil" M. S. te pomorski policajci I. S., Z. R., R. K. i I. K. osuđeni su na Županijskom sudu u Splitu na uvjetnu kaznu zatvora od pola godine uz rok kušnje od 2 godine zbog krivotvorenja službene isprave o uništenju osam jastoga.

USKOK je petoricu policajaca uhitio 2009. godine u sklopu akcije 'Kormilo'. Oni su u travnju te godine uhvatili ribara u krivolovu, procesuirali ga, krivotvorili zapisnik o vraćanju osam jastoga u more, a rakove su pojeli, javlja Slobodna Dalmacija. 
 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • ilmare 29.02.2016.

    A gdje dokaz da su pojeli ?? JOj našeg pravosuđa. Bez dokaza osuđuju na kazne zatvora , a sa dokazima oslobađaju...

  • ZelenaHrvatska 28.02.2016.

    a sta se sve radi sa parama kada dileri padnu,mogu samo mislit,a ove policajce ne treba procesuirati jer su se potrudili i pripremili rakove, čime se kod nas bavi taj USKOK i unutrašnja kontrola pa to je smijeh,tamo političari na očigled kradu milijune a ovi iz uskoka hvataju policajce koji bili gladni i ljubitelji morskih delicija,užas!

  • octavia rs 28.02.2016.

    vratili su ih samo na koji nacin?!?!??!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare