To je to što me zanima!

Policajcu pitbulom prepriječila put, u autu im pronašli drogu

Auto su policajci zaustavili u naselju Stupno dok su ulazili u dvorište kuće te su iz njega izašli dva muškarca i djevojka, koji su bili vidno pod utjecajem alkohola
Vidi originalni članak

Policajci u Sisku u noći na ponedjeljak su pokušavali zaustaviti automobil kojim je upravljao muškarac (35), ali nije htio stati. Auto su zaustavili u naselju Stupno kraj Siska dok je ulazio u dvorište kuće te su iz njega izašla dva muškarca i djevojka, koji su bili pod vidnim utjecajem alkohola. Djevojka (23) je policajcu prepriječila pitbulom kojeg je držala na povodcu. Policija je uspjela uhititi muškarce i djevojku, a u automobilu su pronašli 24,5 grama marihuane. Sve su kazneno prijavili.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MpH 15.03.2011.

    "...opasne marke pasa..." - nisam se već dugo tako dobro nasmijao. Ne postoji opasna pasmina, već samo opasni vlasnici. Da se mene pita, trebalo bi svakoga tko želi držat psa, pa makar i pinch-a, poslat na psiho-test, da se utvrdi je li osoba sposobna ODGOJITI psa (prvenstveno zbog psa i okoline).

  • stari mudrac 15.03.2011.

    a pitbula na poligraf?

  • constantin 14.03.2011.

    sta vi glumite koji kurac,sta vi imate protiv takvi pasa?a ti milose,na osnovu cega bi ubili psa,i zast bi zabranili takve pse kad znam iz iskustva da nisu takvi kakve ih se predstavlja jer imam jednog,kakvog ga odgojis takav ce i bit!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare