To je to što me zanima!

Pola godine je bježao policiji: U Zadru poginuo Denis Parać?

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Denisu Paraću (40) za kojim je zadarska policija tragala više od pola godine i koji im je pobjegao za vrijeme pretresa njegove kuće
Vidi originalni članak

U Zadru na predjelu Bokanjca jutros je, nakon prometne nesreće, pronađeno tijelo.

Do prometne nesreće, u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla zadarskih oznaka, je došlo uslijed neprilagođene brzine pri čemu je vozač pao na asfaltnu površinu i na mjestu preminuo, potvrdila nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije. 

Tijelo je prevezeno na obdukciju.

Nisu nam htjeli otkriti ime čovjeka, no neslužbeno doznajemo da je riječ o Denisu Paraću (40) za kojim je zadarska policija tragala više od pola godine i koji im je pobjegao za vrijeme pretresa njegove kuće.

IZDANA TJERALICA Zadranin s bogatim dosjeom: Sudi mu se čak i u Beogradu

Policajci tada došli u pretres pod sumnjom da je Parać bacio eksplozivnu napravu u dvorište kuće poznatog zadarskog odvjetnika Augustina Sudinje. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Zdravko Podvorec 007 10.04.2019.

    "" Naš drug, naš brat, veliki čovjek velikih riječi i velikih djela DENIS PARAĆ 1979. - 2019. Bio si dio nas i dajemo ti riječ da će tako ostati! Nisi stigao ovdje ostvariti sve želje svoje… ali zato promatraj od gore! Vječna ti slava! Tvoji Srbi u Zagrebu i šire "" sto bi se reklo spremaju osvetu

  • Čarli1976 07.04.2019.

    Pola godine Zadarska policija tragal za ovim tipom a on se svaki dana vozikao Zadrom i prkosio im, i na kraju je naprkosio sam sebi.

  • avim 06.04.2019.

    Zanimljivo je da ga traže pola godine,on se vozi motorom po Zadru,registriran redovito i policija ga ,,nije mogla naći,,dali nas zbilja smatraju ludima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare