To je to što me zanima!

Policija ga uhitila: Nemoćnu je majku mladić zatukao šakama

Iako su se stanari zgrade na Baldekinu nadali kako mladić kojeg su poznavali nije kriv za smrt majke, policijska istraga pokazala je da je nakon svađe u stanu brutalno izudarao nesretnu ženu (60)
Vidi originalni članak

Mladić (28) osumnjičen je za teško ubojstvo majke (60). Istraga je utvrdila da su se u četvrtak ujutro u stanu u Šibeniku prvo posvađali, a zatim i fizički sukobili. Mladić je majku izudarao po cijelom tijelu i glavi, nakon čega je nesretna žena izdahnula.U stan je stigla Hitna pomoć koja je nesretnu ženu bezuspješno pokušala reanimirati. Mladića su uhitili i kazneno prijavili, potvrdila je šibenska policija.

Susjedi su nam nerado komentirali cijeli slučaj. Potvrđuju da je riječ o obitelji u kojoj je i ranije bilo problema, ali iz stana tog jutra nisu čuli buku.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Marin000_1 18.11.2017.

    Majko,počivaj u miru i laka zemlja Ti bila!Tvoje ruke su ga mazile,Tvoje noći neprespavane,Tvoja paznja i Ljubav prema svome "sinu",kad je bio bolestan,tužan,sretan,kad je MAJKA uvijek bila kraj svoga "sina"! "sine"zar tako uzvrati MAJČINU LJUBAV!!

  • _l_ 18.11.2017.

    nije mu htjela jaja pofrigat za doručak

  • sol 18.11.2017.

    Samo rad moze to sprijeciti na 2-3%, djeca skocu, pila bi, pusila bi i i i ali radila nebi a nema ni gdje, epilog, daj pare ako ne das evo, nije prvi na zalost ni zadnji slucaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare