To je to što me zanima!

Policija ih zaustavila i našla kod njih marihuanu i amfetamine

U autu je pronađeno 212.4 grama marihuane, 25.4 grama amfetamina, 56.3 grama nepoznate smeđe biljne materije, šest injekcija s crnom tekućinom i digitalna vaga
Vidi originalni članak

Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da su 23-godišnjak i 21-godišnjak počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

U četvrtak 15. listopada oko 1.10 sati, prometa policija je u Ulici Zelenice zaustavila automobil Opel, pulske registarske oznake, a u kojem su se nalazila dvojica mladića. Mlađi od njih je kod sebe posjedovao kutiju s 26.4 grama marihuane, a u prtljažnom prostoru su prevozili više vrećica s ukupno 212.4 grama marihuane, 25.4 grama amfetamina, 56.3 grama nepoznate smeđe biljne materije, šest injekcija s crnom tekućinom i digitalnu vagu.

Pronađeni predmeti su oduzeti te će biti dostavljeni na vještačenje, a mladić su u četvrtak privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MakaveliTheDon 16.10.2020.

    Ljudi nemaju love, pa se snalaze kako god znaju. Ovak ce u par minuta zaradit par stotina kuna, a normalnim radom par dana do tih novaca. Isto tako kradete milione koji su neusporedivi sa ovime. Pa opet nizko od vas ne odgovara za djelo. Voljena naša Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare