To je to što me zanima!

Policija ima snimke, ali se na njima ne vidi tučnjava?

Htjeli sve zataškati: Voditelj smjene tri dana nije izvijestio načelnika policije Ćelića o premlaćivanju mladića. I drugi su mu policajci lagali o tučnjavi...
Vidi originalni članak

Policajac K. M. idućih će mjesec dana provesti u pritvoru. Odredio je to istražni sudac u Karlovcu kako policajac ne bi utjecao na svjedoke. Terete ga za nanošenje teških ozljeda Alenu Ajkiću (20), kojeg je navodno pretukao s trojicom kolega na benzinskoj postaji u Karlovcu. Kako pouzdano doznajemo, policija ima snimke nadzornih kamera s benzinske postaje na kojoj su se policajci u civilu potukli s Ajkićem i njegovim prijateljima. No na snimkama se navodno ne vidi tko je koga i čime udarao. Vidi se kako Ajkić kupuje bon i kasnije ozlijeđena nosa hoda benzinskom postajom i zove s mobitela. Doznajemo i da su policajci pokušali zatajiti tučnjavu načelniku Josipu Ćeliću.
Kao što su i najavili, otac i majka Alena Ajkića angažirali su odvjetnika Željka Olujića. Predsjednik Ivo Josipović zadovoljan je što je MUP brzo reagirao i istražio slučaj. Smatra nedopustivim da policajci prekoračuju ovlasti i primjenjuju prekomjerno nasilje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 02.04.2010.

    nema potrebe blatit cijelu policiju radi 60% primitivaca koji tamo rade....

  • Kiri 02.04.2010.

    Nekad, kad je policija tukla, tukla je tako da se ne vidi. :p S druge strane, svaki policajac bi trebao moci savladati nasilnika bez nanosenja takvih ozljeda (kao u ovom slucaju). Mozda uz koji iscaseni zglob. Glasam ZA policijsku strogocu, ali ne za ovakvo izivljavanje.

  • nniixx 02.04.2010.

    Svi se oni skrivaju iza uniforme i oni prije i ovi sada , uz objašnjenje da su morali upotrebiti silu jer su napadnuti . A kamere uvijek u pravilu ne pokrivaju , upravo to mjesto , gdje doziraju jadnika .

Komentiraj...
Vidi sve komentare