To je to što me zanima!

Policija ima snimku na kojoj se gradonačelnik Toronta drogira

Već u svibnju neki su mediji izvijestili o postojanju snimke što je Ford negirao. Policija nema osnove za podizanje tužbe, a Ford tvrdi da nema razloga za ostavku
Vidi originalni članak

Kanadska policija priopćila je kako posjeduju snimku na kojoj se gradonačelnik Toronta Rob Ford drogira. Još u svibnju pojavile su se informacije kako postoji video koji prikazuje gradonačelnika dok konzumira crack, piše BBC.

Iako gradonačelnik na snimci konzumira drogu, policija nema osnovu za podizanje optužnice, ali su potvrdili da je sadržaj videa u skladu s ranijim medijskim napisima. 

U svibnju je list Toronto Star objavio kako su im dileri pokušali prodati snimku gradonačelnikovog drogiranja, ali, iako su  je dva reportera vidjela, organizacija je odbila platiti.

Ford možda je izbjegao kazneni progon, ali napade javnosti zbog konzumacije droga sigurno neće izbjeći. Mnogi već traže njegovu ostavku.

Ford je simpatije javnosti privukao, između ostalog, svojom neskrivenom bitkom s težinom. Prije policijske objave najavio je kako planira novu kandidaturu za čelnika grada. Na konferenciji za medije rekao je kako ostavku neće podnijeti, a na pitanja koja se odnose na aferu nije želio odgovarati. Ranije je tvrdio kako snimka ne postoji i da nikada nije konzumirao crack. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Mladen Matanic 01.11.2013.

    Da je kod nas u Hrvatskoj samo digne frku da je diskriminacija drogereša, da je ugrožen kao manjina, onda Ford nema više nikakvih problema nego naša nacija mora na referendum da dokaže da nije bolesna što se ne drogira i zato što je to diskriminacija manjina i drogeraša.

  • propala komunjara 01.11.2013.

    Naša vlada je stalno napušena pa nikom ništa

  • bjorn 01.11.2013.

    ne lici mi na nekoga tko konzumira crack, debel, nema kraste, rane ni fleke, zube ima, tako da ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare