To je to što me zanima!

Policija intervenirala na Plesu zbog dojave o sumnjivoj kutiji: Mislili su da sadrži eksploziv...

Obavljenim provjerama policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su utvrdili da se radi o kutiji u kojoj se, najvjerojatnije zbog rukovanja, aktivirao zračni jastuk volana za osobni automobil
Vidi originalni članak

Pored zrakoplova koji je doputovao iz Beča na Pleso zagrebački policajci pronašli su u ponedjeljak oko 14.20 sati sumnjivu oštećenu kutiju veličine 50 x 70 centimetara.

Obavljenim provjerama policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su utvrdili da se radi o kutiji u kojoj se, najvjerojatnije zbog rukovanja, aktivirao zračni jastuk volana za osobni automobil. Odmah su poduzeli sve mjere i radnje te utvrdili kako u kutiji nema eksplozivnih tvari.

Nakon obavljenog protueksplozijskog pregleda i pregleda na RTG uređaju potvrdili su bezopasnost navedene kutije, s obzirom na to da se od dva zračna jastuka, jedan aktivirao bez ikakvih posljedica

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ante-portas 29.01.2024.

    To je bila samo proba. 😆

  • Andrej Pelinković 29.01.2024.

    Sjećam se nakon rušenja Twin Towersa u New Yorku u Austriji i Njemačkoj sam na aerodromima ili kolodvorima doživio više puta da neko tam namjerno bezveze ostavi nekakvu torbu, i naprave čitavu frku sa specijalcima i evakuacijom, da bi nakon par sati izvanredne situacije utvrdili da u toj torbi nema niš posebno, to im je valjda fora i zajebancija!

  • mlisac 29.01.2024.

    gdje je Pleso? možda begdje u Jugoslaviji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare