To je to što me zanima!

Policija ispitala suprugu ubojice iz Cetinja: 'Nije bio u sukobu sa podstanarima prije masakra'

Istraga o najvećem zločinu u novijoj povijesti Crne Gore još uvijek traje, a i dalje se ne zna koji je bio povod Borilovićevog krvavog pohoda i zašto je tog petka uzeo lovački karabin i počinio masakr u naselju Medovina
Vidi originalni članak

Masovni ubojica iz Cetinja, Vuk Borilović (34), sahranjen je, a istraga o najvećem zločinu u novijoj povijesti Crne Gore još uvijek traje. I dalje se ne zna koji je bio povod Borilovićevog krvavog pohoda i zašto je tog petka uzeo lovački karabin i počinio masakr u naselju Medovina ubivši desetero ljudi, piše Kurir.

Pogledajte video: Mučna svjedočanstva Borilovićevog krvavog pohoda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odgovor nije mogla dati ni Borilovićeva supruga, koja je u trenutku masakra s djecom bila na moru.

- Ispitana je u prvim satima istrage. Objasnila je da mu je nekoliko dana prije zločina, kada im je došao u posjetu u jedno primorsko mjesto gdje je bila na odmoru s djecom, bio malo čudan, ali ništa posebno - kaže izvor iz policije.

Supruga ubojice također je negirala da je Borilović imao nesuglasica sa podstanarima, koje je prve ubio u svom pohodu.

OTKRILI DETALJE Policija objavila rekonstrukciju pokolja na Cetinju: Ubojica je za vrijeme zločina obavio 3 poziva

- Kako je rekla, nije imao nikakvih nesuglasica, niti se ranije posvađao sa svojim stanarima, koje je prve ubio, pa su priče o ranijem sukobu čista spekulacija, kao i izmišljotina koja se proteklih dana mogla pročitati da je okidač za Borilovića bilo je to što ga je ostavila supruga. Nije ga ostavila, ali je kao i svake godine uzela godišnji odmor i s djecom otišla na ljetovanje kod rodbine - ističe izvor iz policije.

Borilović je na savjet prijatelja zakazao specijalistički pregled, a potvrđeno da je on bio zakazan upravo tog kobnog dana.

Pogledajte video: Detalji užasa u Crnoj Gori

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Posljednjih dana se čudno ponašao, zbog čega ga je prijatelj zamolio da ode kod neuropsihijatra, na što je on pristao - kaže izvor sa Cetinja.

Upozorava da medijska nagađanja o mogućoj krvnoj osveti samo podižu tenzije i stvaraju paniku među Cetinjanima iako je i sama policija ranije navela u priopćenju da strahuju od moguće osvete.

- U ovom trenutku ništa ne ukazuje da bi se tako nešto doista moglo dogoditi. Tragedija je prevelika. Ne treba dizati tenzije spekulacijama u ovako teškim trenucima radi većeg tiraža novina i veće posjećenosti pojedinih portala - poručio izvor iz istrage.

STRAH OD KRVE OSVETE Policija oduzela pištolj čovjeku koji je ubio monstruma: 'Obitelj ubojice je na tajnom mjestu...'

Policija, kaže, ništa ne skriva te dodaje da je sve što je dosad službeno objavljeno jedina istina o najvećem zločinu.

- Napravljena je rekonstrukcija, izvršen je pretres Borilovića kuće, a još se prikupljaju izjave svjedoka, kao i vještačenja - objašnjava izvor iz istrage i potvrđuje da je Borilović pokopan na tajnoj lokaciji izvan Cetinja.

'NIJE BILO SVAĐE' Mučna ispovijest djeda ubijenih mališana s Cetinja: 'Da nam je barem jedno dijete ostavio...'

Policijska uprava službeno je priopćila da je u pretresu kuće Vuka Borilovića pronađeno 4200 eura i osam metaka za lovačku pušku iz koje je nasumično pucao u susjede, ekipu Hitne pomoći, pripadnike policije i prolaznike tijekom napada.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tea7777 18.08.2022.

    Zena,ako itko zna..ona zna. Naravno da suti jer bi bila na robiji, da nije sutila do ovoga mozda ne bi ni doslo. Nije iz cista mira ubio dvoje djece i njihovu majku pa nazvao oca djece da mu kaze kako ih je ubio. Mozda nije znala da ce ih ubit ali je sigurno znala da nesto ima.

  • EmilCandor 17.08.2022.

    Devedeset osam posto manijakalnih zlocina je zbog ljubomore! Bio je ljubomoran, zbog supruge ili zbog podstanarke Tocka. CG je konzervativna i takav povod zene nikad nece priznati, a pogotovo ne muskarci. Tocka. 

  • DUPLIĆKA 17.08.2022.

    čovjek je bolestan, stvari su vrlo jednostavne

Komentiraj...
Vidi sve komentare