To je to što me zanima!

Policija istražuje ljude koji nisu pomogli Daruvarčevoj žrtvi

Ispitat će se mogućnost je li netko mogao, ali nije Daruvarca spriječio u premlaćivanju djevojke, odnosno je li netko odbio pomoći djevojci, što bi bilo kazneno djelo nepružanja pomoći osobi u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Općinski državni odvjetnik u Zadru Ivica Škara naložio je policiji provođenje izvida protiv ljudi koji su 13. lipnja bili u kafiću "Chill out" u Zadru, a navodno nisu pokušali spriječiti Daruvarca u svom divljačkom pohodu na 18-godišnju djevojku, piše Zadarski.hr.

OTKAZAO MU PUNOMOĆ Korljan više nije Daruvarčev odvjetnik: 'Imam puno obveza'

Iako nisu zaprimili kaznenu prijavu protiv neke od osoba koji su bile te večeri u kafiću, ODO je ipak ocijenilo potrebnim ispitati mogućnost je li netko mogao, ali nije Daruvarca spriječio u premlaćivanju djevojke, odnosno je li netko odbio pomoći djevojci, što bi bilo kazneno djelo nepružanja pomoći osobi u životnoj opasnosti iako je to mogao bez veće opasnosti za sebe ili drugog, za što je predviđena kazna do godine dana zatvora. 

ZADARSKI POLICAJCI: 'Protiv Daruvarca smo podigli 40-ak prijava, a prozivaju nas'

Inače, tijekom istrage zadarska je policija uzela iskaz 11 osoba koje su svjedočile te večeri o događanjima na inkriminiranom mjestu.

Po okončanju izvida državno odvjetništvo će odlučiti hoće li i protiv koga eventualno pokrenuti kazneni postupak.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • laky03348 21.12.2018.

    Pa to si isti kriminalci kao i on,sve ista bagra bez imalo mozga i ljudskosti.

  • kontramrakukontrasili 21.12.2018.

    Naša policija ima pametnijeg posla,recimo kad neko Pupovca pogodi s parčem tjestenine,odmah sve bude riješeno,ali ovakve slučajeve zataškavaju,pazi oni pitaju mamu od žrtve,gdje Daruvarac živi,pa hebem ti banana državu još jednom

  • lilyan 21.12.2018.

    Izgleda da nam i policija i pravosuđe spavaju zimski san i to duboki

Komentiraj...
Vidi sve komentare