To je to što me zanima!

Policija istražuje prijetnje smrću upućene članovima Vlade: Na Markov trg poslano još policije

Kako smo neslužbeno saznali, muškarac je nazvao policijsku postaju u Zagrebu te poručio kako će "ubiti premijera i njegove ministre". Policija je odmah krenula u potragu za nepoznatim muškarcem
Vidi originalni članak

Nepoznata osoba u petak je zaprijetila predsjedniku Vlade RH te članovima Vlade zbog čega su na Markov trg su upućene i raspoređene dodatne policijske snage, kako javlja PU zagrebačka.

- Policijska uprava zagrebačka je danas, 12. svibnja u jutarnjim satima zaprimila dojavu nepoznate osobe koja je u svojoj izjavi izrazila prijetnje prema predsjedniku Vlade RH te članovima Vlade. S obzirom na zaprimljenu dojavu, odnosno ozbiljnost izrečenih prijetnji, na Markov trg su upućene i raspoređene dodatne policijske snage. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti te identificiranja osobe koja je uputila prijetnje - kažu iz policije.

DUGE CIJEVI ISPRED VLADE Nazvao policiju i poručio: 'Ubit ću premijera i njegove ministre'

Podsjetimo, kako smo neslužbeno saznali, muškarac je nazvao policijsku postaju u Zagrebu te poručio kako će "ubiti premijera i njegove ministre". Policija je odmah krenula u potragu za nepoznatim muškarcem.

Inače, SOA je u svom godišnjem izvješću navela kako je unatoč napadu na Markovu trgu 2020. "Hrvatska je i dalje društvo u kojem ekstremizam ni po jednoj osnovi - vjerskoj, ideološkoj ili nacionalnoj".

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hrt 1,2,3,4 13.05.2023.

    Imaš ljudi koji stvarno jesu postigli nešto u životu i odluče napraviti neku stranku imaju tu negdje oko 50 g i vidiš ih jednom i nikada više.Dobe nekih svojih 5 min po zakonu i to je to i i imamo što imamo.Nikakvo gospodarstvo, ništa

  • Nisamfrajer 12.05.2023.

    Mirnu ruku ti želim i što bolju preciznost.

  • aJOJ_1 12.05.2023.

    čekaj samo, čekaj. dogorit će do noktiju narodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare