To je to što me zanima!

Policija je objavila fotografije: Opljačkala zlatarnu i pobjegla

Žena ima oko 50 godina, visoka je oko 160 cm, srednje je tjelesne građe te ima kratku kosu sa pramenovima smeđesive boje. Na sebi je imala ljubičastu majicu
Vidi originalni članak

Nepoznata žena je 23. svibnja oko 12.12 sati u Zagrebu opljačkala zlatarnicu na Starčevićevom trgu. Zaposlenici je prijetila vatrenim oružjem te je pobjegla. 

Policija je izvijestila kako su ženu snimile nadzorne kamere te su fotografije i objavili. Žena ima oko 50 godina, visoka je oko 160 cm, srednje je tjelesne građe te ima kratku kosu s pramenovima smeđesive boje.

Na sebi je imala ljubičastu majicu s poludugim rukavima i plave traperice, a nosila je dvije ukrasne vrećice i torbu svjetlije boje. Policija je pozvala građane da im se jave ako imaju bilo kakve informacije o pljačkašici.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • Dalibor 08.06.2013.

    Može mi netko od Vas iz 24 sata napisat kakvo sam to pravilo prekršio u svom komentaru. Komentar je bio : A jesemti naslov, Opljačkala zlatarnu i p o b j e g l a ! A ne , valjda bu ostala !!!! Jel to zbog riječi " jesemti" ili zbog toga kaj sam kritizirao Vaš smiješan naslov.

  • ZelenaHrvatska 08.06.2013.

    Gospođa je super sposobna,svaka cast!!!!!!!

  • Renaldo 08.06.2013.

    Vidio sam je neki dan na Tv-u, na četvrtom programu HTV. Bio je prijenos sjednice sabora, a kako ih je jako malo bilo u klupama, nju sam odmah uočio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare