To je to što me zanima!

Policija je objavila fotografije pljačkaša kladionice u Splitu

Razbojnik je ušao u kladionicu dok u njoj nije bilo mušterija već samo zaposlenica. prijetio joj je pištoljem te mu je dala nepoznatu svotu novca. Traži ga policija
Vidi originalni članak

Splitska je policija objavila slike pljačkaša koji je petak u 14 sati opljačkao kladionicu u ulici Čulića dvori u Splitu.

Razbojnik je ušao u kladionicu dok u njoj nije bilo mušterija već samo zaposlenica. Prišao je pultu, izvadio pištolj, repetirao ga i držeći u ruci provukao kroz otvor između stakla i pulta iza kojeg se nalazila djelatnica. Zaprijetio joj je i zatražio novac. Preplašena žena mu je dala nepoznatu svotu novaca, te je pobjegao. 

Prema policijskim procjenama razbojnik je star između 25 i 30 godina, visok oko 185 cm, te srednje tjelesne građe. Mole se građani da informacije o pljačkašu jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 92.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • SpaljozaZg 27.07.2011.

    Ovaj mora da je vidio vijest od neki dan o liku koji je opljackao neznam koliko kladisa bez maske na licu pa ga policija jos nije copila, pa ovaj reko da isproba, ma mora da je tu neka oklada pala sa ekipom :D

  • realan123 27.07.2011.

    sta ucini crni Jerko ubit ce te tvoji

  • mata1 26.07.2011.

    danas kako drugacije dobit novac na salteru vec s pistoljem.na lijep nacin niko ti neda u banki sve minusi da vise nemogu ljudi ici u minuse.pa veli jedino provlacenje kartice je pistolj naj bolja amerikan kartica.sad vidite kako djeluju krediti ,desetak kartica samo se provlacilo,e sad kad nema vise i banke traze svoje dosla voda do grla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare