To je to što me zanima!

Policija je pustila mladića koji je bio osumnjičen za eksploziju

Zagrebačka policija je ranije u petak izvijestila kako je zbog eksplozije na obavijesni razgovor dovedena osoba za koju se pretpostavljalo da bi mogla imati veze sa spornim događajem
Vidi originalni članak

Mladić koji je bio osumnjičen za eksploziju u Prečkom, Kristijan B. u petak navečer pušten je iz policije te je oslobođen svake krivnje, objavio je u subotu Jutarnji list.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija nastavlja istraživati kako je došlo do postavljanja i aktiviranja eksplozivne naprave u stambenoj zgradi u zagrebačkom naselju Prečko, u petak ujutro oko 3 sata, za što je prema neslužbenim informacijama bio osumnjičen Kristijan B. 

DRAMA PRED ZORU U ZAGREBU 'Pao sam s kreveta kad se čula eksplozija, sve je bilo razoreno'

Zagrebačka policija je ranije u petak izvijestila kako je zbog eksplozije na obavijesni razgovor dovedena osoba za koju se pretpostavljalo da bi mogla imati veze sa spornim događajem. Policija je tom prilikom priopćila kako nije riječ o uhićenju.

Uslijed eksplozije, koja se dogodila na najvišim katovima zgrade u Ulici Josipa Slavenskog 12 lakše je ozlijeđena 63-godišnja žena, koja je nakon zatražene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

ISTRAGA TRAJE Eksplozija bombe u Prečkom: Mladić se sam predao policiji

U eksploziji su nastala oštećenja na svim stanovima i zajedničkim prostorijama na 8. i 9. katu zgrade, a oštećen je i dio 7. kata zajedno s oknom dizala. Narušena je statika zgrade od 7. do 9. kata.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • domoljub029 04.05.2019.

    Što ima tako loše u izradi bombe i čemu toliko zgražanja ?

  • 04.05.2019.

    Nemojte siriti dezinformacije. Policija ga je trazila za informativni razgovor i sam je doso dobrovoljno nitko ga nije uhitio niti je on priznao da je to napravio jer nije. Sramota kako nevinoga covjeka netko ovako moze doslovce imenovati i sramotiti po javnim mrezama ni kriv ni duzan..

  • EnesAlagić_1 04.05.2019.

    Pustili su mladića i nastavili sa istragom jer su ustanovili da on s tim nema veze. Ne vidim problem. Vi ste ga osudili bez suđenja. Dobro je da je prestalo doba linčovanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare