To je to što me zanima!

Policija je upala u stan i privela muškarca koji je prijetio plinom

Muškarac je priveden u policijsku postaju. S njim su u stanu bila njegova djeca rođena 2005. i 1998. godine. Treće dijete nije bilo u stanu. Ono je zvalo policiju
Vidi originalni članak

Policija je jutros oko 4 sata upala u stan u kojemu je bio muškarac zatvoren s dvoje djece i prijetio plinskom bocom.

Muškarac (53) je priveden u policijsku postaju. S njim su u stanu bila njegova djeca rođena 2005. i 1998. godine. Treće dijete nije bilo u stanu. Ono je zvalo policiju.

ZGRADA JE EVAKUIRANA Muškarac se zaključao s dvoje djece, prijeti plinskom bocom

Podsjetimo, policija je u petak u večernjim satima u Kaštel Lukšiću dobila prijavu o slučaju obiteljskog nasilja. Kada su oko 20 sati došli do zgrade u Ulici Kašteline 53-godišnjak je krenuo prema njima držeći u ruci nož, te im prijetio smrću. U jednom trenutku je uzeo plinsku bocu i pustio plin, nastavljajući s prijetnjama smrću, nakon čega se zatvorio u stan sa svoje dvoje djece.

Oko jedan sat iza ponoći, 30-ak policajaca koji su okružili zgradu i dalje su držali stvar pod kontrolom. Telefonom su pregovarali s muškarcem, odnosno s njegovom djecom, a u pomoć su pozvani i specijalci. Zgrada je evakuirana, a susjedi su u i pidžamama stajali na ulici i čekali okončanje drame koja je trajala šest sati.

Nakon višesatnih pregovora, policijski službenici su oko 4 sata nasilno ušli u stan, gdje su uporabili sredstva prisile nad spomenutim 53-godišnjakom i 21-godišnjakom, prema kojem se postupalo zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Pružena im je liječnička pomoć. U tijeku je kriminalističko istraživanje, priopćila je jutros splitska policija.

Prema pričama susjeda, cijela drama se dogodila zbog nesređenih obiteljskih odnosa.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • maxim m 13.04.2019.

    biće mirovina...zbog ptspea...

  • hipoteza pa teorija 13.04.2019.

    pošto spominjete plinske boce u SFRJ prije plinifikacije da bi se koristio plinskom bocom morao si imati knjižicu o posjedovanju boce i plinska boca se mogla nakon što se isprazni zamjeniti za napunjenu samo uz knjižicu a nije partijska knjižica

  • toby 13.04.2019.

    A i ta policija se mora zajebavat sa svakakvim klokanima

Komentiraj...
Vidi sve komentare